İYİ PARTİ İL BAŞKANINA SİLAHLI TEHDİTTEN SUÇ DUYURUSU

Okuduğunuz haber
CHP ÇORUM’DA EŞ BAŞKANLIK SİSTEMİNE Mİ GEÇTİ?

DİMYAT’A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN MI OLMAK İSTEMİYOR?

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP ÇORUM’DA EŞ BAŞKANLIK SİSTEMİNE Mİ GEÇTİ?

CHP ÇORUM’DA EŞ BAŞKANLIK SİSTEMİNE Mİ GEÇTİ?

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Teşkilatında Mehmet Tahtasız rahatsızlığı…

SİYASET      11 Ocak 2023 - 18:49     0

CHP ÇORUM’DA EŞ BAŞKANLIK SİSTEMİNE Mİ GEÇTİ?

 

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’ndan milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Mehmet Tahtasız’ın resmi olarak istifa etsede gölge il başkanlığı ile görevini sürdürdüğü iddia edildi.

PARTİLİLER DURUMDA RAHATSIZ…

Rota Çorum’un parti kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Mehmet Tahtasız il başkanlığı görevinden istifa etmesine rağmen il başkanı gibi davrandığı, parti teşkilatından hiç çıkmadığı yine il başkanı gibi hüküm sürdüğü, veya hüküm sürmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Yine, Tahtasız’ın hala il başkanlığı odasını istediği gibi kullandığı, bütün görüşmelerini burada yaptığı bununda parti içerisinde rahatsızlık yarattığı ifade edildi.

“İL BAŞKANIYKEN TOPLANTIYA GELMEYEN TAHTASIZ TOPLANTIYA GELDİ”

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz ve CHP’nin resmiyetteki il başkanı olarak bilinen  Ümit Er parti binasında  meclie üyeleri ve bazı partililerinde katıldığı bir  basın toplantısı düzenledi.

Bu toplantıya eski il başkanı Mehmet Tahtasız’ın da katılması dikkat çekti.

Zira, Mehmet Tahtasız il başkanıyken Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çorum Belediye meclisi Grup başkan vekili Tuncay Yılmaz  ve meclis üyelerinin daha önce yaptığı iki toplantıya da parti binasında  olmasına rağmen katılmamıştı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ