Çam: Tüm söylediklerini unutup efendileri önünde kuyruğu sıkıştırdılar

Okuduğunuz haber
ERCAN DAŞDAN'IN KÜFRETTİĞİ MUHTARLAR EYLEME HAZIRLANIYOR

Erol Kavuncu: CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ercan Daşdan'ın küfrettiği muhtarlar eyleme hazırlanıyor

Ercan Daşdan'ın küfrettiği muhtarlar eyleme hazırlanıyor

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Ercan Daşdan’ın küfrettiği köy muhtarları, Daşdan’ı istifaya davet etti. Muhtarlar, Daşdan istifa etmediği takdirde AK Parti önünde eylem yapacaklarını söyledi.

SİYASET      31 Agustos 2021 - 10:58     0

Ercan Daşdan'ın küfrettiği muhtarlar eyleme hazırlanıyor

 

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Ercan Daşdan’ın küfrettiği köy muhtarları, Daşdan’ı istifaya davet etti. Muhtarlar, Daşdan istifa etmediği takdirde AK Parti önünde eylem yapacaklarını söyledi.

Çorum’da köy muhtarları, kendilerine küfreden AK Partili yöneticinin istifasını beklediklerini, aksi halde AK Parti önünde eylem yapacaklarını ifade etti.

‘YA İSTİFA YA EYLEM’

Bir grup gazeteci AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Ercan Daşdan’a, AK Parti’nin dağıttığı yardım kartlarının köy muhtarlarına verilmediğini, muhtarların da bundan şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine Daştan, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarları çok şımarttı. Tepemize çıkarttı” dedi ve ardından muhtarlara küfretti. Ercan Daşdan’ın bu sözlerine köy muhtarları, Daşdan’a tepki gösterdi. Muhtarlar, Ercan Daşdan’ın istifa etmesini, aksi taktirde AK Parti önünde eylem yapacaklarını kaydetti.

‘ASLA KABULLENMEYECEĞİZ’

Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği Yönetim Kuru Üyesi ve Uğrak Köyü muhtarı Yaşar Sayar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerini külliyeye davet etmesinin muhtarlara ne kadar önem verdiğini gösterdiğini ancak Erdoğan böyle yaparken

kendi il başkan yardımcısının muhtarları  küçük düşüren sözler sarf edip ağır küfürler sarf etmesini asla kabullenmeyeceklerini ifade etti. Sayar, Daşdan’ı istifaya davet ettiğini, aksi taktirde muhtarlar olarak, AK Parti önünde eylem yapacaklarını aktardı. Bunlardan da sonuç alamazlarsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşıp Ercan Daşdan’ın görevden alınmasını isteyeceklerini vurguladı. Çobandivan Köyü muhtarı Sinan Ergen de Recep Tayyip Erdoğan tarafından küllüye ye davet edilen muhtarlardan biri olduğunu hatırlatarak, cumhurbaşkanı tarafından külliyede ağırlanan muhtarlara Çorum AK Parti teşkilatında bir yöneticinin hakaret etmesinin Erdoğan’ın politikasına ters düştüğünü sözlerine ekledi.

 MUHALEFET TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, AK Parti İl başkan Yardımcısı Ercan Daşdan’ın köy muhtarları hakkındaki, sözlerini vahim ve patolojik bir durum olarak değerlendirdi. Özsaçmacı, muhtarlara hakaret ve sinkaflı cümlelerle sınırın çoktan aşıldığını dile getirdi. Özsaçmacı, bu yöneticinin zaman zaman gazetecileri, zaman zaman da STK yöneticilerini hedef alan söylemlerde bulunduğunu kaydederek, “En sonunda muhtarları hedef almış ne yazık ki. Demokrasimizin başlangıç kısmını oluşturan en önemli kurumumuz olan muhtarlara sinkaflı cümle kullanılması kabul edilemez. Bunu en güzel muhtarlarımız bilmekte ve değerlendirmektedir” ifadelerini kullandı. Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Engin Erenler, muhtarların devletin temsilcileri olduğunu ve halk tarafından seçilen saygın kişiler olduğunu kaydetti. Erenler, bulundukları bölgelerde halkı temsil eden muhtarlara yönelik hakaretlerinden dolayı Daşdan’ı kınadığını ifade edip istifaya davet etti. Erenler, “AK Parti il yönetimi bu üzücü olay karşısında sessiz kalarak yapılanı onaylamış olmaktadır” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ