ŞŞŞŞTT, HAKİMİYET SEN MİSİN?

Okuduğunuz haber
İYİ PARTİ İL BAŞKANINA SİLAHLI TEHDİTTEN SUÇ DUYURUSU

CHP ÇORUM’DA EŞ BAŞKANLIK SİSTEMİNE Mİ GEÇTİ?

Anasayfa   /    Siyaset    /    İYİ PARTİ İL BAŞKANINA SİLAHLI TEHDİTTEN SUÇ DUYURUSU

İYİ PARTİ İL BAŞKANINA SİLAHLI TEHDİTTEN SUÇ DUYURUSU

İYİ  Parti Çorum  İl Başkanı Erkan Yıldız,  ‘Silahla Tehdit ve Kişinin Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme’ suçlaması.

SİYASET      11 Ocak 2023 - 12:08     0

İYİ PARTİ İL BAŞKANINA SİLAHLI TEHDİTTEN SUÇ DUYURUSU

 

İYİ Parti Çorum Eski Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Aşık, İYİ Parti Çorum İl başkanlığına seçilen Erkan Yıldız hakkında kendisini silahla tehdit ettiği iddası ile suç duyurusunda bulundu.

“KAFANA SIKAR SENİ GÖMERİM”

Kürşat Aşık, Çorum Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifade de, olay günü saat 22.00-23.00 sıralarında Alperen Y. K., ile birlikte Emre H.M'in bürosuna gittiklerini ve  bir süre sonra, o dönem İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı olan Erkan Yıldız’ın büroya geldiğini,  bir anlaşmazlıktan dolayı  Yıldız ile münakaşa etmeye başladıklarını belirterek, “Erkan Yıldız  bana, ‘Seni haşat ederim öldürüm kimse elimden alamaz, sen kimsin ki, parti içindeki meseleleri gazeteye verirsin, hemen o yazıyı kaldıracaksın, yoksa kafana sıkar köy yoluna gömerim’ şeklinde  silahla tehdit etti” iddiasında bulundu.

“SİLAH ZORUYLA MAİL ADRESİME GİRDİ”

Aşık, yine verdiği ifade de, Erkan Yıldız’ın silah zoruyla elindeki telefonunu alıp, kendine ait mail adresine zorla girdiğini iddia etti.

Kürşat Aşık tarafından  yapılan bu şikayet üzerine Çorum Cumhuriyet Savcılığı Erkan Yıldız hakkında ki    iddianameyi Çorum 6. Asliye Ceza Mahkemesi sundu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ