30 AĞUSTOS KUTLANDI

Okuduğunuz haber
ATATÜRK’ÜN KURDUĞU PARTİNİN ANITTA ÇELENGİ YOKTU

GÜLER’İN ANKARA’YA TAYİNİ ÇIKTI

Anasayfa   /    Gündem    /    ATATÜRK’ÜN KURDUĞU PARTİNİN ANITTA ÇELENGİ YOKTU

ATATÜRK’ÜN KURDUĞU PARTİNİN ANITTA ÇELENGİ YOKTU

Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

GÜNDEM      30 Agustos 2020 - 14:49     0

ATATÜRK’ÜN KURDUĞU PARTİNİN ANITTA ÇELENGİ YOKTU

 

Atatürk Anıtı'nda yapılan törende Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Teşkilatlarının anıtta çelenginin olmaması dikkat çekti.

Anıttaki törenlerde Valilik, Çorum belediyesi ve Vatan Partisinin çelenklerinde başka çelenk bulunmaması törene katılan Cumhuriyet Halk Partililerin dikkatini çekerken, CHP Çorum teşkilatına tepki gösterdiler.

Çelenk sunu törenine katılan, eski il başkan vekillerinden Kenan Özcan ve diğer partililer İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve İlçe başkanı Ulaş Tokgöz’e tepki gösterdiler.

Kenan Özcan Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da konuyla ilgili olarak şu ifadelerde bulundu:

“30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yılı  etkinliklerine tüm engellemelere karşın Atatürk Anıtına Çelenk sunma proğramına katıldım. Ne yazıki devlet töreninde bu Cumhuriyeti Kuran partimin çelenği malesef konulmadı. Yine ne yazı ki halkımız davet edilmedi. Sayın yöneticilerimiz valilik izin vermiyor diye mesaj bile çekemediler . Kendileri 30 Ağustos Akşamı saat 19.30 Anıtta toplanıp çelenk sunacaklarını söylüyorlar akşam çelenk sunulmaz ancak feneralayı gibi etkinlik yapılır. Cumhuriyet Halk Partisi kimseden izin icazet almaz bilgi verir Milli Bayramlarını Kutlar. Pandemi bahanesinin arkasına sığınarak 98 yıldır sunulan çelenk bugün Atamıza sunulamamıştır. Üzgünüm .”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ