ÇELTİK ÜRETİCİLERİNE UYARI

Okuduğunuz haber
ÇORUM KIRMIZI LİSTEYE ALINDI

HİTÜ’DE KORONA VİRÜS KARANTİNASI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ÇORUM KIRMIZI LİSTEYE ALINDI

ÇORUM KIRMIZI LİSTEYE ALINDI

Çorum’da korona virüs vaka sayısındaki artış korkutucu boyutlara ulaşırken, kentteki yoğunluğu gösteren harita bir aylık sürede neredeyse tamamen kırmızıya büründü. Normalleşme süreci ve Kurban Bayramı dolayısıyla 1247’ye yükselen vaka sayısı dün yapılan testler sonucu 1330’a fırlamıştı.

SAĞLIK      10 Agustos 2020 - 17:09     0

ÇORUM KIRMIZI LİSTEYE ALINDI

 

Çorum’da hızlı vaka artışının önüne bir türlü geçilemiyor. Bu artış ‘Hayat Eve Sığar’ (HES) uygulamasındaki haritaya da yansıdı. Son 1 aylık sürede Çorum’un haritasının neredeyse tamamı ‘kırmızı’ renge büründü. Kent merkezinin yarını sıra artış ilçelerde de aynı şekilde gözlemlendi.

Türkiye’deki iller Koronavirüs tablosuna göre düşük riskli, orta riskli ve yüksek riskli iller olarak 3’e ayrılıyor.  
Sağlık Bakanlığı bu artışı göz önünde bulundurarak Çorum’u düşük riskli iller grubundan yüksek riskli iller grubuna dahil etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ