Zanaatkarlara esnaftan tam not

Okuduğunuz haber
ÇÖLYAK DERNEĞİ'NDEN KONYA'YI ZİYARET

Emekli ikramiyeleri ve maaşları 13-16 Temmuz'da ödenecek

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    Çölyak Derneği'nden Konya'yı ziyaret

Çölyak Derneği'nden Konya'yı ziyaret

Çorum Çölyak Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak ”Glutensiz Mutfak Uygulamaları” projesi kapsamında Konya’da Karatay Halk Ekmek İşletme Müdürü Erdem Paşa ve Slimini Glutensiz Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaret etti.

SAĞLIK      03 Temmuz 2021 - 11:03     0

Çölyak Derneği'nden Konya'yı ziyaret

 

 

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan glutensiz yiyecek yapım kurslarının planlanmasının yapıldığı ziyarette ayrıca Çölyak hastalarının faydası için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇÖLYAKLILARA HİZMET VERMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Halk Ekmek İşletme Müdürü Erdem Paşa, “Karatay Halk Ekmek tarafından üretilen glutensiz ekmeklerden ve 500 gramlık Slimini Glutensiz Unlarından Çorum’a yaklaşık 1 yıldır gönderiyoruz. Ortalama 2600 adet ekmek perşembe günleri Çorum’daki çölyaklı kardeşlerimize ulaşıyor. İhtiyaç olursa daha fazlasını da gönderebiliriz. Bu organizasyona destek verip halk ekmek büfelerinde satışını sağlayan Çorum Belediyesi yetkililerine ve Çorum Çölyak Derneği yönetimine teşekkür ediyorum. Glutensiz ürünler hakkında çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Ürün çeşitliliğimizi ve kalitemizi en üst seviyelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere destek olan Slimini Glutensiz Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güzel ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Çorum Çölyak Derneği’nin projesinin eğitimleri için 1 uzmanımızı görevlendirdik. Onların yaşamlarını kolaylaştırabilirsek ne mutlu bize. Bütün çabamız çölyaklılara daha güzel bir hayat sunmak için” dedi.

SLİMİNİ GLUTENSİZ UN USTA BAŞI EĞİTİM VERECEK

Çölyaklıların büyük bir beğeni ve güvenle kullandığı Slimini Glutensiz Un imalatının gerçekleştirildiği fabrikada ziyaretçilerini kabul eden Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güzel ise ”Çölyaklıların kullanımı için en kaliteli en iyi unu imal etmenin çabası içindeyiz. Deneyimli ve konusunda uzman ekiplerimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kaliteli tüm ürünlerimizi kar gayesi gütmeden çölyaklıların hizmetine sunuyoruz. Çorum’daki çölyaklı kardeşlerimize ulaşmaktan da mutluluk duyuyoruz. Çölyak Derneğimizin glutensiz yiyecek eğitimleri için en deneyimli uzmanımızı görevlendirdik. Uzmanlarımız çölyaklılar için çok faydalı olacak eğitimler hazırladı. Ziyaretiniz için teşekkür eder Çorum’lu kardeşlerimize selamlarımızı göndeririz” ifadelerine yer verdi.

KARATAY BELEDİYESİ VE SLİMİNİ GLUTENSİZ UN’A TEŞEKKÜRLER

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak; ”Çorum’da çölyaklılara glutensiz ekmek ulaştırarak önemli bir ihtiyacın giderilmesinde emeği geçen, destek olan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Başkan Yardımcısı Osman Ciğer, Karatay Halk Ekmek İşletme Müdürü Gıda Mühendisi Erdem Paşa ve Slimini Glutensiz Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güzel’e çok teşekkür ediyorum. Kendileri ayrıca ”Glutensiz Mutfak Uygulamaları” projemize uzmanlarını göndererek katkı yapıyorlar. Glutensiz yiyeceklerin imalatı bizim için çok önemli. Böyle değerli idarecilerin, fabrikaların kıymetinin bilinmesi lazım. Yeme engeli olan çölyaklıların dertlerine çare olup dualarını alıyorlar. Başarılı çalışmalarının devamını diliyor kendilerini Çorum’a beklediğimizi belirtmek istiyorum” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ