ERKAN YILDIZ’IN SİLAHLI TEHDİTTEN YARGILANMASINA KARAR VERİLİ

Okuduğunuz haber
AHLATCI BANKA SATIN ALDI

BAŞKAN YALÇIN’A 3 HAFTA STADA GİRMEME CEZASI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    AHLATCI BANKA SATIN ALDI

AHLATCI BANKA SATIN ALDI

TMSF’nin satışa çıkardığı Adabank'ı banka lisansıyla birlikte 215 milyon liraya Ahlatcı Holding satın aldı.

EKONOMİ      24 Mayis 2023 - 17:38     0

AHLATCI BANKA SATIN ALDI

 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) ihale yoluyla satışa çıkardığı Adabank'ın hisselerini verdiği 215 milyon TL'lik en yüksek bedelle Ahlatcı Holding satın aldı.

30 Ekim 1984 tarihinde kurulan ve 1985 yılı itibariyle özel sermayeli bir mevduat bankası olarak bankacılık faaliyetlerine başlayan Uzan Grubu'na ait Adabank'a 2004 yılında TMSF el koymuştu. 

TMSF, Adabank A.Ş.’nin kendisine ait yüzde 96.68 oranındaki 966 milyon 823 bin 400 adet hissesini TMSF, 210 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. 

Bugün saat 14.00'de TMSF'nin Esentepe'de ki binasında gerçekleştirilen ihale, kapalı zarfla verilen tekliflerin açılması ile başladı.

EN YÜKSEK TEKLİF AHLATCI HOLDİNG'DEN

Adabank'ın satış ihalesine katılan Ahlatcı Holding, 215 Milyon liralık en yüksek teklifi vererek, Adabank'ın hisselerini ve bankacılık lisansını almaya hak kazandı.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ