AHLATCI BANKA SATIN ALDI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN YALÇIN’A 3 HAFTA STADA GİRMEME CEZASI

MURAT GÜNAY, BU NEYİN ZAFERİDİR, 1 MİLLETVEKİLİ 40 BİN OY NEREYE GİTTİ?

Anasayfa   /    SPOR    /    BAŞKAN YALÇIN’A 3 HAFTA STADA GİRMEME CEZASI

BAŞKAN YALÇIN’A 3 HAFTA STADA GİRMEME CEZASI

PFDK, Çorum Futbol Kulübü Başkanı Oğuzhan Yalçın’a 21 gün hak mahrumiyeti cezası ve toplamda 30 bin lira para cezası verdi.

SPOR      24 Mayis 2023 - 17:46     0

BAŞKAN YALÇIN’A 3 HAFTA STADA GİRMEME CEZASI

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lig tamamlandı. Normal sezonu Çorum FK, şampiyon tamamlayarak bir üst lige çıktı. Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, şampiyonluğun garantilendiği Isparta 32 Spor maçında hakeme yönelik tepkisi ve akredite olmadığı alanda bulunması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

TFF, Başkan Yalçın’a verilen cezayı açıkladı. Buna göre Başkan Yalçın’a 21 gün hak mahrumiyeti ve toplamda 30 bin lira para cezası verildi. Açıklamada, “Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın’ın, Isparta 32 Spor ile oynanan müsabakada akredite edilmediği T alanında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 14 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Çorum FK başkanı Oğuzhan Yalçın’ın, müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 16 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Öte yandan Bursaspor’a da Somaspor maçı nedeniyle 4 bin 200 TL para cezası verildi. Açıklamada, “Bursaspor Kulübünün Somaspor ile oynadığı müsabakada takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 4.200.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ