ÇORUM ADLİYE İDARE İŞLER MÜDÜRÜ RÜŞVET ALIRKEN YAKALANDI

Okuduğunuz haber
ERKAN YILDIZ’IN SİLAHLI TEHDİTTEN YARGILANMASINA KARAR VERİLİ

AHLATCI BANKA SATIN ALDI

Anasayfa   /    Gündem    /    ERKAN YILDIZ’IN SİLAHLI TEHDİTTEN YARGILANMASINA KARAR VERİLİ

ERKAN YILDIZ’IN SİLAHLI TEHDİTTEN YARGILANMASINA KARAR VERİLİ

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, ‘Silahla Tehdit ve Kişinin Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme’ suçlamasıyla yargılananacak. İlk duruşma 6 Mart Pazartesi günü yapılac

GÜNDEM      24 Subat 2023 - 12:50     0

ERKAN YILDIZ’IN SİLAHLI TEHDİTTEN  YARGILANMASINA KARAR VERİLİ

 

 

İYİ Parti Çorum Eski Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Aşık, İYİ Parti Çorum İl başkanlığına seçilen Erkan Yıldız hakkında kendisini silahla tehdit ettiği iddası ile suç duyurusunda bulunmuştu.

“KAFANA SIKAR SENİ GÖMERİM”

Kürşat Aşık, Çorum Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifade de, olay günü saat 22.00-23.00 sıralarında Alperen Y. K., ile birlikte Emre H.M'in bürosuna gittiklerini ve bir süre sonra, o dönem İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı olan Erkan Yıldız’ın büroya geldiğini, bir anlaşmazlıktan dolayı Yıldız ile münakaşa etmeye başladıklarını belirterek, “Erkan Yıldız bana, ‘Seni haşat ederim öldürüm kimse elimden alamaz, sen kimsin ki, parti içindeki meseleleri gazeteye verirsin, hemen o yazıyı kaldıracaksın, yoksa kafana sıkar köy yoluna gömerim’ şeklinde silahla tehdit etti” iddiasında bulundu.

“SİLAH ZORUYLA MAİL ADRESİME GİRDİ”

Aşık, yine verdiği ifade de, Erkan Yıldız’ın silah zoruyla elindeki telefonunu alıp, kendine ait mail adresine zorla girdiğini iddia etti.

Kürşat Aşık tarafından yapılan bu şikayet üzerine Çorum Cumhuriyet Savcılığı Erkan Yıldız hakkında ki iddianameyi kabul ederek yargılanmasına karar verdi. İlk duruşma 6 Mart 2023 tarihinde Pazartesi günü Çorum 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ