Aşı sırasında yeni yaş açıklandı

Okuduğunuz haber
YILDIZ, BAŞARANHINCAL'I ZİYARET ETTİ

Gazi Sayılmayanlar Derneği'nden Karapıçak'a ziyaret

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Yıldız, Başaranhıncal'ı ziyaret etti

Yıldız, Başaranhıncal'ı ziyaret etti

KOSGEB Çorum İl Müdürü Yusuf Yıldız, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

EKONOMİ      20 Nisan 2021 - 12:49     0

Yıldız, Başaranhıncal'ı ziyaret etti



Ziyarette, KOSGEB’in yeni yürürlüğe giren KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan “İmalat Sanayinde Dijitalleşme” Temalı 2021-01 ve 2021-02 Proje Teklif Çağrısı hakkında bilgiler verdi. KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız, proje teklif çağrısı kapsamında işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli (Teminat veya KGF Kefareti Karşılığı) olmak üzere toplamda 1.000.000 TL’ye kadar destek verileceğini belirterek, imalat sanayi sektöründeki KOBİ’lerin proje sunabileceği konu başlıklarının; Büyük Verinin Analitik Yöntemlerle İşlenmesini ve İmalat Sanayisinde Kullanımı, İmalat Sayesinde Nesnelerin İnterneti, İmalat Sayesinde Endüstriyel Robot Teknolojileri İmalat Sayesinde Akıllı Sensör Teknolojileri, Yapay Zekâya Dayalı Siber Fiziksel Akıllı Fabrika Sistem ve Bileşenleri, İmalat Sanayi Siber Güvenlik, İmalat Sanayinde Akıllı ve Esnek Otomasyon Sistemleri, İmalat Sanayinde Artırılmış Gerçeklik /Sanal Gerçeklik olduğunu söyledi. KOSGEB İl Müdürü Yıldız, KOBİ’lerin 17 Mayıs Pazartesi günü saat 23:59’a kadar başvuru yapılabileceğini ve detaylı bilgiye www.kosgeb.gov.tr internet sitesindeki Destekler menüsündeki “İşletme Geliştirme Büyüme ve Uluslararasılaşma Destekleri” bölümünden ulaşabileceğini belirtti.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, KOSGEB’in yeni yürürlüğe giren “KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı”nın imalat sanayinde dijitalleşme çabalarının faydalı olacağını ve bu işletmelerin mutlaka bu programı değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ