ÇORUMLU TIR ŞOFÖRLERİNİN 12 GÜNLÜK ODESSA ESARETİ BİTTİ

Okuduğunuz haber
SÜLÜK’ÜN ACIMASIZLIĞINA MECLİS ÜYELERİ ‘DUR’ DEDİ

İSTANBUL’DA HİTİT KRALİÇESİ PUDUHEPA TANITILDI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    SÜLÜK’ÜN ACIMASIZLIĞINA MECLİS ÜYELERİ ‘DUR’ DEDİ

SÜLÜK’ÜN ACIMASIZLIĞINA MECLİS ÜYELERİ ‘DUR’ DEDİ

İskilip Belediye Meclisi’nin aylık olağan toplantısı bugün yapıldı. Toplantıda Ali Sülük içme suyuna yüzde 100 zam yapma teklifine meclis üyeleri ‘hayır’ deyince İskilipliler büyük bir felaketten kurtuldu.

EKONOMİ      07 Mart 2022 - 20:39     0

SÜLÜK’ÜN ACIMASIZLIĞINA MECLİS ÜYELERİ ‘DUR’ DEDİ

 

İskilip belediye başkanı Ali Sülük, Katı Atık adı altında suya yüzde 100 zam talep etti. Sülük, tarafından sunulan zam talebine 11 meclis üyesinden 9’u ‘hayır’ deyince Sülük’ün hayalleri suya düştü. Meclis üyelerinden sadece 2’si ‘evet’ dedi.

Ali Sülük’ün bu teklifini meclis üyeleri reddedince İskilipler suya yapılacak büyük orandaki zamdan kurtulmuş oldular.

MHP meclis üyesiyken partisinden istifa edip bağımsız belediye meclis üyesi olarak yoluna devam eden İsmail Suakıtıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu kararı alan meclis üyeleriyle gurur duyduğunu belirtti.

Suakıtıcı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu meclis toplantısında bir kere daha meclis üyesi arkadaşlarımdan gurur duydum yapıcı, koruyucu, adil vede İskilip sevdalısı oldukları gözlerinden ve aldıkları kararlardan belli idi.

Başkanlığın sunduğu suya %100 zama HAYIR!. Belediyemizin iki adet iş yerinin satılmasına HAYIR! diyerek halkına vede Belediyesine sahip çıktı. Diyeceğim o ki; Belediyesine ve hemşehrilerini düşünen bu dokuz meclis üyesi oldu.

Takdir İskilip’li hemşehrilerimizindir.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ