KARAMAN KENDİNİ SAVUNDU:ARKADAŞLARIMIN BİRÇOĞU ALEVİYDİ

Okuduğunuz haber
SP MERKEZ İLÇE’DE YENİDEN FATİH YILDIRAN

YAĞ FİYATLARINA NELER OLUYOR?

Anasayfa   /    Gündem    /    SP MERKEZ İLÇE’DE YENİDEN FATİH YILDIRAN

SP MERKEZ İLÇE’DE YENİDEN FATİH YILDIRAN

Saadet Partisi (SP) Çorum Merkez İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz aylarda getirilen Fatih Yıldıran, bu kez yapılan olağan kongrede güven tazeledi.

GÜNDEM      16 Kasim 2021 - 08:02     0

SP MERKEZ İLÇE’DE YENİDEN  FATİH YILDIRAN

Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı’nın 7’ınci olağan kongresi, Pazar akşamı Turgut Özal İş Merkezi Belediye Ko0nferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongreye SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, SP İl Başkanı Faruk Cıdık, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, AGD Şube Başkanı Mehmet Göle, bazı ilçe başkanları, davetliler ve delegeler katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığına Ahmet Bölükbaş seçilirken, divan üyeliklerine ise İbrahim Zorlu, Fatih Işık ve Osman Kurşun seçildi.

Kongrede Merkez İlçe Başkanı Fatih Yıldıran, İl Başkanı Faruk Cıdık ve Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ülke gündemime ilişkin birer konuşma yapmasının ardından seçimlere geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Fatih Yıldıran yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçilirken, Yönetim Kurulu ise Abdullah Koçak, Osman Savurgan, Osman Kurşun, Seyit Ahmet Güher, Abdussamet Kurt, Muhammed Kulaksızoğlu, Abdullah Kırcı, Ahmet Kaymak, Mesut Karakaş, Fahrettin Şeherli, Ali Abbas Boynueğri, Fuat Koca ve Gökhan Tuncel’den oluştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ