Ceylan: “Çorum tüm renkleriyle bizim”

Okuduğunuz haber
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI TÜMÜYLE KALKIYOR

Hitit Üniversitesi 35 Öğretim Üyesi alacak

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    Sokağa çıkma yasağı tümüyle kalkıyor

Sokağa çıkma yasağı tümüyle kalkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz itibariyle tamamen kaldırılacağını söyledi.

SAĞLIK      21 Haziran 2021 - 20:02     0

Sokağa çıkma yasağı tümüyle kalkıyor

 

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'deki külliyede toplandı. Saat 15.30'da başlayan toplantı saat 3.5 saat sürdü. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan basına açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan Covid-19 salgınına ilişkin kısıtlamaların da toplantıda görüşüldüğünü ve yeni kararlar alındığını söyledi. Erdoğan "1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamaların da sona ereceğini kaydetti. 1 Temmuz itibarıyla kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçileceğini belirtti.

Erdoğan, "Bugün itibariyle yaptığımız aşı sayısı 43 milyon doza yaklaşmıştır. Son 1 haftada nüfusuna oranla dünyada en çok aşı yaptıran ülke konumundayız. Hedefimiz birkaç hafta içerisinde 18 yaş nüfusumuzun üstünün tamamına açmaktır" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ