OSMANCIK ‘PIRLANTA KÜLTÜR, SANAT VE PİRİNÇ FESTİVALİ” BAŞLADI

Okuduğunuz haber
PAZARTESİ YIKIMA BAŞLANACAK

 “YAKILAN EVRAKLAR RESMİ OLMAYAN, SEÇİM GÜNÜ PARTİDE TUTULAN EVRAKLAR”

Anasayfa   /    Gündem    /    PAZARTESİ YIKIMA BAŞLANACAK

PAZARTESİ YIKIMA BAŞLANACAK

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski stadyumun yıkımının Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.

GÜNDEM      17 Eylül 2022 - 16:00     0

PAZARTESİ YIKIMA BAŞLANACAK

 

 

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen Gülabibey Mahallesi Hasanpaşa Sokaklar Revizyon İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşma yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski stadyumun yıkımına Pazartesi günü başlayacaklarını söyledi.

Yerine  Millet Bahçesi yapacaklarını hatırlatan Başkan Aşgın, "6 tane sosyal tesisimiz var. En güzel hizmeti milletimize sunmaya çalışıyoruz. Öyle bir şey yapacağız ki; bunların tacı olacak Allah’ın izniyle. 2-3 gün içerisinde yıkacağız. 56 dönümlük yeşil alan ortaya çıkacak. Biz yapmak için yıkarız, onlar yıkmak için çalışırlar ama biz yıktığımız her şeyin en güzelini yapmak için yıkarız. Seneye Nisan, Mayıs gibi çaylarımızı orada yudumlayacağız." dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ