Hastanede bulunamayan Sezikli, Afrika'da ortaya çıktı

Okuduğunuz haber
ÖZDAĞ'DAN ÇORUM'DA 2 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ÇATIŞMA HAKKINDA İMALI MESAJ

Gürkan Yağmur, Ağrı dağının zirvesinde

Anasayfa   /    Siyaset    /    Özdağ'dan Çorum'da 2 kişinin öldüğü çatışma hakkında imalı mesaj

Özdağ'dan Çorum'da 2 kişinin öldüğü çatışma hakkında imalı mesaj

Çorum’un Mecitözü ilçesine bağlı Alancık köyünde iki aile arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ'dan ise olayla ilgili imalı bir mesaj geldi.

SİYASET      21 Agustos 2021 - 14:27     0

Özdağ'dan Çorum'da 2 kişinin öldüğü çatışma hakkında imalı mesaj

 

"Alacak-verecek meselesi" yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen iki ailenin fertleri arazilerine yakın bölgede karşılaşıp, tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar, birbirlerine yanlarında bulunan av tüfekleriyle ateş açtı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrolde, saçmalara hedef olan Ali K. (40) ve Endercan Ç.’nin (63) hayatını kaybettiği belirlendi. Kavga esnasında yaralanan Hüseyin K. ve Celal Ç. ise ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

'VERİLEN SÖZLERİ DUYDUK'

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda imalı ifadeler yer aldı. "Çorum'da neler olduğunu biliyoruz" diyen Özdağ, "Kimin gece ziyaret ile olayı kapattığını, nelerin söz verdiğini duyduk. Biz konuyu gündeme getirmeyeceğiz. Siz bir daha olmamasını sağlayın. Ve gereken en sert cezayı verin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK-CUMHURİYET GAZETESİ

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ