İsrail’e tepki gösterdiler

Okuduğunuz haber
MİNİK YAĞMUR KÖK HÜCRE BEKLİYOR

Ayılar köye indi

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    Minik Yağmur kök hücre bekliyor

Minik Yağmur kök hücre bekliyor

Çorum’da Zeynep ve İbrahim Acun çiftinin 9 yaşındaki çocukları  Yağmur sağlığına kavuşmak için kök hücre bekliyor. Yağmur’un ailesi kök hücre konusunda duyarlı vatandaşlardan yardım istedi

SAĞLIK      18 Mayis 2021 - 12:13     0

Minik Yağmur kök hücre bekliyor

 

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir buçuk yıldır tedavi gören Yağmur Acun'un 3 ay içinde kök hücre tedavisi olması gerekiyor.

 Minik Yağmur'un ailesi kızlarının çok zor durumda olduğunu ve gözlerinin önünde erdiğini belirterek, duyarlı vatandaşlardan kök hücre bağışında bulunmalarını istedi. 

Yağmur'un 3 ay içinde kök hücre nakli olması gerektiğini dile getiren baba İbrahim Acun, 9 yaşındaki çocuklarının gözlerinin önünde eriyip gittiğini belirterek  “Bizim milletimiz düşmüşüne her zaman destek olmuş bir millettir. Bugün de çağrımıza kayıtsız kalmayacaklarını kök hücre bekleyen hastalarımıza umut olacaklarını düşünüyoruz” dedi.

Türk halkının ilik nakli veya kök hücre nakli denince ameliyatla alındığını düşünerek vermek istemediğine değinen İbrahim Acun, “Burada yapılan yanlışı düzeltmekte fayda olacak. Kızılay’a ya da sağlık kuruluşuna giderek; ‘ Kök Hücre bağışında bulunmak istiyorum demeniz yeterli olacak. Sizlerden 3 tüp kan alınarak hayat bekleyenlere umut olacaksınız. Son olarak da, hayata tutunmak isteyen ne yazık ki, kök hücre bulunamaması yüzünden hayatlarını kaybeden minik yavrularımız ve hastalarımız için sizlerden ricamız; ‘ Kök hücre bağışında bulunarak hayata umut olun’ ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ