Er, “Türkiye birincisi” öyküsünü kitaplaştırıyor

Okuduğunuz haber
HİTÜ, İSLAMİ SİGORTACILIK VE FİNANS SEMPOZYUMU DÜZENLİYOR

Dünyanın en dar çarşısı restore ediliyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Hitü, İslami Sigortacılık ve Finans Sempozyumu düzenliyor

Hitü, İslami Sigortacılık ve Finans Sempozyumu düzenliyor

-Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi’miz tarafından 5 ülkeden bilim insanlarının katılımıyla düzenlenen “Uluslararası İslami Sigortacılık ve Finans Sempozyumu” düzenliyor.

EKONOMİ      26 Mart 2021 - 11:18     0

Hitü, İslami Sigortacılık ve Finans Sempozyumu düzenliyor

 

Çorum'da 'Uluslararası İslami Sigortacılık ve Finans Sempozyumu' başladı.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Konferans Salonu’nda düzenlenen ve çevrimiçi katılımın sağlandığı sempozyumun açılışında konuşan Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, Malezya, Endonezya, Fas ve Pakistan’dan çok sayıda bilim insanının katıldığı sempozyumda, tarihten günümüze hemen her insanın hayatının belli noktasına dokunan, gerek kazalara karşı güvencede olmak gerek ekonomiden helalinden bir şey kazanabilmeyi amaçlayan sigorta ve finans konusunu, ehil kişilerden dinleme fırsatı bulacaklarını ve problemli yönlere çözümler sunulacağını ifade etti.


3 gün sürecek sempozyumun ilk gününde Çorum Belediyesi Başkan V. Lemzi Çöplü, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli öğretim üyesi, İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Katılım Finans Dairesi Başkanı Dr. Tarık Akın, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ