KADINLARIN İMECE USULÜ KIŞ HAZIRLIĞI

Okuduğunuz haber
 ERDOĞAN YAPILACAK KONUT DETAYLARINI AÇIKLADI..

İSKİLİP’TE KUMARHANE  OPERASYONU

Anasayfa   /    Ekonomi    /     ERDOĞAN YAPILACAK KONUT DETAYLARINI AÇIKLADI..

 ERDOĞAN YAPILACAK KONUT DETAYLARINI AÇIKLADI..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi Tanıtım Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

EKONOMİ      13 Eylül 2022 - 15:50     0

 ERDOĞAN YAPILACAK KONUT DETAYLARINI AÇIKLADI..

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Konutlarımızın, maliyet fiyatı üzerinden yüzde 40 indirim yaparak belirlediğimiz fiyatları da şu şekilde olacaktır: Vatandaşlarımız, toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2 artı 1 konutlarımıza, aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabileceklerdir. Aynı şekilde, toplam 850 bin lira fiyata sahip 3 artı 1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle, 240 ay vadeyle yapılabilecektir. Bu kampanyamıza, İstanbul’da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecektir. Belirlenen toplam bedelin yüzde 10’u peşin alınacak taksit ödemeleri ise sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacaktır."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ