Ercan Daşdan'ın küfrettiği muhtarlar eyleme hazırlanıyor

Okuduğunuz haber
EROL KAVUNCU: CHP’LİLERİN TAŞIDIĞI SUYLA ABDEST ALINMAZ

Tahtasız, Kavuncu'ya karşı sessiz kaldı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Erol Kavuncu: CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz

Erol Kavuncu: CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz

-AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Rizeli bir  kadının suyunu taşıyan CHP’liler olduğunu öğrenince, abdest alacağı suyu döktüğünü ifade etti.

SİYASET      31 Agustos 2021 - 18:31     0

Erol Kavuncu: CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz

 

 

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Rizeli bir  kadının suyunu taşıyan CHP’liler olduğunu öğrenince, abdest alacağı suyu döktüğünü ifade etti.

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu CHP Çorum’da AK Parti üyesi bir kadının Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptıklarına destek çıkıp, CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmayacağını aktardı.

 

Ak Parti Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum ziyaretinde bir kadının CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıkmasına Rizeli bir kadının abdest alacağı suyu CHP’lilerin taşıdığını öğrenince dökmesini örnek gösterdi.

Erol Kavuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, AK Parti üyesi Münevver Arıcı’nın,  Kılıçdaroğlu’na, “Çocuğuma dokunma, hadi yürü yürü” sözlerini paylaşım Rizeli bir kadının yaptığını örnek gösterdi.

Kavuncu, Kılıçdaroğlu’na Çorum’da yapılanı kendisine Rize’nin bir köyünde yaşanmış bir hikayeyi hatırlattığını kaydederek;

“ Yer Rize, CHP’liler seçim çalışmalarında bir köye ziyarete giderler. Yaşlı bir teyzemiz sırtındaki bir su kabıyla evine su götürmektedir. Malum Karadeniz’de evler yamaçlarda kuruludur. İnip çıkmak zordu. CHP’liler kadıncağıza yardım edip suyu taşımak isterler. Teyzemiz itiraz etsede, suyunu taşırlar. Teyzenin evine tam varacakken, CHP’liler biz CHP’liyiz seçim çalışması için geldik der demez teyze, “ Evladım, baştan söyleseydiniz ya, ben o suyla abdest alacaktım tövbe, tövbe der ve suyu olduğu gibi döker” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ