Hitit Üniversitesi 35 Öğretim Üyesi alacak

Okuduğunuz haber
EN YÜKSEK BÜTÇEYİ ALAN İKİNCİ İL OLDUK

Ceylan: Yeni adliye sarayı ihaleye çıkıyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    En yüksek bütçeyi alan ikinci il olduk

En yüksek bütçeyi alan ikinci il olduk

Çorum’da bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının hazırlamış oldukları projeler 2020 yılında DOKAP Bölge kalkınma idaresine sunuldu.

EKONOMİ      22 Haziran 2021 - 18:35     0

 En yüksek bütçeyi alan ikinci il olduk

 

 

 

 

Yapılan değerlendirme sonrası 2021 yılı yatırım programında gerçekleştirilmek üzere; Küçük Ölçekli Tarımsal Sulama Altyapısı, Bitkisel Üretim Altyapısının Geliştirilmesi, Hayvancılık Altyapısının geliştirilmesi, Turizm Altyapısının Geliştirilmesi, Eğitim Kültür ve Sanat Faaliyetleri’nin Desteklenmesi başlıkları altında 15 adet proje için 14.113.623 TL lik destek almayı hak ettiği belirtildi. Böylece ÇorumDOKAP kapsamında bulunan 11 İl arasında Samsun’dan sonra en yüksek bütçeyi alan ikinci il oldu.

Destek almayı hak eden projelerin sözleşme imza töreni Vali Yardımcısı Recep Yüksel, DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin ve Proje sahibi Kamu Kurumlarının yöneticilerinin katılımı ile bugün gerçekleştirildi.

İmza töreninin ardından Çorum TSO Toplantı Salonunda DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin tarafından DOKAP Bölge Kalınma Programı (2021-2023) ve Çorum İli Çalışmaları konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Programa Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Dokap Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri ve proje ekipleri katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ