BAKAN ÇORUM’A, ŞÖYLE BİR BAKTI GİTTİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM’DAN PAKİSTAN’A 2 TIR VE 2 KAMYON YARDIM

HALK MÜZİĞİ SANTÇILARI, YANGINZEDE AİLELER İÇİN SÖYLEDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM’DAN PAKİSTAN’A 2 TIR VE 2 KAMYON YARDIM

ÇORUM’DAN PAKİSTAN’A 2 TIR VE 2 KAMYON YARDIM

Pakistan’da 14 Haziran’dan bu yana etkili olan muson yağmurlarının yol açtığı sellerde etkilenen vatandaşlara Çorumlular destek oluyor.

GÜNDEM      15 Eylül 2022 - 14:25     0

ÇORUM’DAN PAKİSTAN’A 2 TIR VE 2 KAMYON YARDIM

 

Bu vesileyle Çorum’da da kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve yardımseverlerin katkılarıyla 16 ton un, 2 tır ve 2 kamyon temel ihtiyaç malzemesi yola çıktı.

Çorum İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada kampanyaya destek olan Çorum Belediyesi, İl Müftülüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Sivil ve Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, ÇOSİAD, Memur-Sen İl Temsilciliği, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 13 İlçe Kaymakamlık ve Belediyesi ile birlikte Çorum halkına teşekkür edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ