Okuduğunuz haber
CEYLAN'DAN, ÇORUM LEBLEBİSİNE BÜYÜK DESTEK

Taştemir: Kazandığımız için mutluyuz

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ceylan'dan, Çorum leblebisine büyük destek

Ceylan'dan, Çorum leblebisine büyük destek

AK Parti Çorum Milletvekili, MKYK üyesi, ve TBMM Tarım ve Orman Komisyonu üyesi Ahmet Sami Ceylan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından finanse edilen nohut üreticilerine kullanmak üzere 1 milyon 280 bin TL ödenekle sertifikalı nohut tohumu alınıp Çorum üreticisine dağıtılacağını açıkladı.

EKONOMİ      05 Mart 2021 - 15:17     0

Ceylan'dan, Çorum leblebisine büyük destek

 

Ceylan, açıklamasında, “Çorum bilindiği üzere leblebisi ile meşhur leblebi denilince Çorum akla geliyor Bunun için bizde sertifikalı nohut tohumu dağıtarak destek vermeyi uygun gördük. Nohut ekmek isteyen üreticiler Tarım ve Orman İl ve İlçe müdürlüğüne önümüzdeki hafta müracaat edecekler uygun kriterleri sağlayan üreticilerimize %75 hibe ve %25 Özkaynak olarak dağıtımı sağlanacak. Çorum üreticisine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ