“ONLAR LAF, BİZ HİZMET ÜRETİRİZ”

Okuduğunuz haber
ÇELTİĞİN KALBİ SELE TESLİM!

CHP’DEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER.

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇELTİĞİN KALBİ SELE TESLİM!

ÇELTİĞİN KALBİ SELE TESLİM!

 Pirinci ile ünlü Osmancık ilçesinde çeltik tarlalarını sel bastı.

GÜNDEM      20 Haziran 2020 - 15:09     0

ÇELTİĞİN KALBİ SELE TESLİM!

 

Osmancık’ta dün akşam saatlerinde aniden bastıran yağış sonucu oluşan sel, çeltik tarlalarını vurdu.

Girinoğlan Köyü çayı taşarak, Evlik Köyü’ndeki çeltik tarlalarını sular altında kaldı.  Çaya sığmayan sel suları, yakınındaki çeltik su bentlerini yıkıp geçerken, çeltik ekili araziler göle dönüştü.

Çeltik üreticisi Mustafa Boyacı, selle gelen balçığın tarlalarını kapladığını, sel sularını boşaltmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. İş makineleri ile suları tahliye ettiklerini belirten Boyacı: “Akşam saat 18.00 sıralarında etkili olan yağış sonrası İnegöl dağından da gelen yağmur suları ile birlikte Girinoğlan Köyü çayını taşırarak, çaya yakın olan birçok tarım arazisini sular altında bıraktı. 60 dönüm çeltik tarlam sel suları altında kalırken, iş makineleri ile suyun tahliyesine başladık” diyerek sel sularının tahliyesinin halen devam ettiğini sözlerine ekledi. (Özkan Özçelik)   

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ