GÜNÜN FIKRASI ÜMİT ER’DEN GELDİ: BİRLEŞİP GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ

Okuduğunuz haber
BAŞARANHINCAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MI?

BİR TÜRKİYE GERÇEĞİ: HER DEPREM SONRASI ACI SON

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAŞARANHINCAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MI?

BAŞARANHINCAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MI?

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde CHP’nin üst düzey yöneticileri ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

SİYASET      20 Ocak 2023 - 12:10     0

BAŞARANHINCAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MI?

 

Rota Çorum’un Ankara’da  parlamento muhabirlerinden edindiği bilgilere göre, Çetin Başaranhıncal’ın  CHP Genel Merkezi’nde CHP İşveren Sendikaları ve Kuruluşları Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Faik Öztrak olmak üzere bazı üst düzey yöneticilerle görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MI OLACAK?

Çetin Başaranhıncal’ın milletveikili aday adaylığı sürecinin devam ettiği süreçte, CHP Genel Merkezi’nde genel merkezin üst düzey yöneticileri ile görüşmesi, Başaranhıncal’ın CHP’den Çorum Milletvekili aday adayı olacağı şeklinde yorumlara yol açtı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ