“ESKİ TÜRKİYE İLE YENİ TÜRKİYE ARASINDA ÇOK FARK VAR”

Okuduğunuz haber
TUNCAY YILMAZ, AŞGIN  LAL OLDU DEMEYE GETİRDİ

AŞGIN’IN MUMU TUNCAY YILMAZ’A KADAR YANDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    TUNCAY YILMAZ, AŞGIN  LAL OLDU DEMEYE GETİRDİ

TUNCAY YILMAZ, AŞGIN  LAL OLDU DEMEYE GETİRDİ

CHP Belediye Meclisi Grubu Başkanı Tuncay Yılmaz, 2 Temmuz'da yapılan Belediye Meclis Toplantısınında, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın, pandemi sürecinde dağıtılan maske ile ilgili sorularına cevap veremediğini kaydetti.

SİYASET      07 Temmuz 2020 - 16:31     0

TUNCAY YILMAZ, AŞGIN  LAL OLDU DEMEYE GETİRDİ

 

 

Yılmaz, bugün yapılan basın toplantısında şunları ifade etti: Çorum Belediyesi maske üretimi için bir makine aldı. Toplam bu şehrin insanlarına dağıtılan maske adedi nedir. Üretilen maske talebi karşıladı mı? Yetmedi ise maske alımı ile ilgili bir ihale yaptınız mı? Yaptıysanız ne tutar ödediniz? Alımdaki maskenin birim fiyatı nedir? Başkan pandemi ile ilgili hiçbir suale yanıt vermedi.

Belediyeler bir yıl boyunca yapılanları raporda kayıt altına alır. Denetim Komisyonu vardır. 3 AK Partili 2 Cumhuriyet Halk Partili üye tarafından bir rapor hazırlanır. 2019 yılına ait denetim komisyonunda Şentürk Gülnaz ve Nazik Bulut arkadaşımız partimiz adına denetim faaliyetini yerine getirdiler. CHP Meclis Grubu bu rapora şerh koymuştur. Belediyenin harcama ve gider kalemlerinin düzgün adil yapılmadığını kanaatine varmıştır. Üç sayfalık bir şerh raporu sunulmuştur.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ