Çorum'da 1 milyon 873 bin lira pandemi cezası

Okuduğunuz haber
SARIGÜL, GELDİ, GÖRDÜ GİTTİ

İskilip'te ki olayda cinayet şüphesi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sarıgül, geldi, gördü gitti

Sarıgül, geldi, gördü gitti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sarıgül, pandemi sürecinde vatandaşın ve esnafın sorunlarına değindi.

SİYASET      21 Mayis 2021 - 17:03     0

Sarıgül, geldi, gördü gitti

 

 

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Ekonomi o kadar kötü ki leblebi yesem boğazımda kalır. Çorum’u üzgün çiftçilerimizi ise mutsuz görmenin üzüntüsü içerisindeyim. Tek çare iktidarın yıktığı binanın çatısını onarmamız lazım. Çorum ‘un tuğlasıyla yeni iktidar binamızı örmemiz lazım. Ülkemizi Türkiye Değişim Partisi olarak dev kadromuzla düze çıkaracağız” dedi.

“BEYİN GÖÇÜNÜ MUTLAKA DURDURACAĞIZ”

Parti olarak neler yapacaklarından bahseden Mustafa Sarıgül, “Üniversite gençlerine karşılıksız burs sağlayacağız. İnsan kendi evladına kredi verir mi? İcraya verir mi? Bu ayıptan Türkiye’yi kurtaracağız. Beyin göçünü mutlaka durduracağız. İki Türk doktoru aşıyı buldular ama onlara biz yardımcı olmadığımız için Biontech Alman aşısı diyoruz. Keşke onlara imkân sunabilseydik te aşıyı Türkiye’de bulsaydılar. Gençlerimiz üniversite hayatları boyunca internetlerini ücretsiz kullanabilecekler. Gençler teknolojiden vergisiz olarak yararlanabilecekler” şeklinde konuştu.

“TARIMI İHMAL EDEN ÜLKE İNTİHAR EDER”

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “ Tarımı ihmal eden ülke intihar eder. Tarım Türkiye’nin olmazsa olmazıdır. Çiftçimize tohumu, makineyi, gübreyi bedava verip, ürün alma garantisini mutlaka sağayacağız. Otoyollara, köprülere alım garantisi var da çiftçilerimizin ürettiği ürünlere neden alım garantisi yok. O nedenle alım garantisini mutlaka sağlayacağız. Çorum’un tuğlasını marka yapmamız lazım. Nohut’u leblebiyi mutlaka marka yapmamız lazım. Çorum turizmin başkenti olabilir. Hitiler burada yaşadılar ama bırakın dünyayı Türkiye’deki yurttaşlarımız dahi bilmiyorlar. Çorum turizmin başkenti olabilecek konumdadır. Önümüzdeki günlerde ilçe ve il kongrelerimizi yaptıktan sonra Ankara’da yaz aylarının ortasında büyük kurultayımızı, çare kurultayımızı yaptıktan sonra Çorum’a geleceğim ve Çorumla ilgili projelerimizi sunacağım” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ