Okuduğunuz haber
“PANDEMİ KRİZİNİ  FIRSATA ÇEVİRDİK”

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DİNLEMEDİLER

Anasayfa   /    Siyaset    /    “PANDEMİ KRİZİNİ  FIRSATA ÇEVİRDİK”

“PANDEMİ KRİZİNİ  FIRSATA ÇEVİRDİK”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il ve belediye başkanlarıyla video konferans toplantısına AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günal,  Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur’da  katıldı.

SİYASET      23 Mayis 2020 - 01:10     0

“PANDEMİ KRİZİNİ  FIRSATA ÇEVİRDİK”

 

 

Halil İbrahim Aşgın, tıpkı Meryem Demir gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuşurken çok tartışılacak sözler sarf etmesi dikkat çekerken, Erdoğan’ın, Aşgın’a çok kısa konuşma süresi vermesi toplantıya damga vurdu.

Video konferansta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile konuştuktan sonra, Aşgın’a hitaben, “Evet Belediye başkanım, siz ne yaptınız şeklinde sorduğu soruya, Aşgın’ Pandemiye aldıkları önlemleri anlatırken,” “Elhamdulillah bu süreç gerçekten bizim için Gönül Belediyeciliği anlamında bir fırsata dönüştü. Krizi fırsata dönüştürdük. Size genel anlamda yaptıklarınıza sayın cumhurbaşkanım genelde de işte 265 bin nüfuslu bir şehirde 720.900 e ulaştırdık maske dağıtımını. Yine kapatmak zorunda olan esnaflarımız vardı iş yerlerini mağlubunuz genelge gereği, onların tamamını istisnasız hepsine hediye çekileri taktik ettik ve hepsine ulaşmış olduk. Yine hemen hemen 65 yaş üstü ulaşamadığımız kimse kalmadı. Gönül belediyeciliği için bir fırsata dönüştürdük.“ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’la sadece bir buçuk dakika görüşmesi dikkat çekti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ