Sahte Şeyh, cinsel istismarda bulunduğu Çorumlu çocuğu suçladı

Okuduğunuz haber
ÖZCAN: SEZON SONUNDA TAKIMI BELEDİYE’YE BIRAKACAĞIM

Çölyak’tan, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne ziyaret

Anasayfa   /    SPOR    /    Özcan: Sezon sonunda takımı belediye’ye bırakacağım

Özcan: Sezon sonunda takımı belediye’ye bırakacağım

Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR      26 Subat 2021 - 16:08     0

Özcan: Sezon sonunda takımı belediye’ye bırakacağım

 

Özcan, basın açıklamasında öncelikli olarak futbol dışı konulara değindi.İsmini açıklamadığı kurum müdürlerinin engellerine takıldıklarını ifade ederek "Çorumspor öyle büyük bir kayadır ki iyi niyetle yaklaşılmazsa o kaya yerinden oynar. O kayanın altında kalırız ve oturduğumuz koltuklar bizi kurtaramaz" dedi. Özcan, seyircisiz maçlarda ceza yeme oranında ilk 3'ün içine girdiklerini belirterek "Bunu da sineye çektik ancak son gelen yazıda artık iyi niyet sezinlemiyorum"dedi ve pandemi döneminde federasyonun getirmiş olduğu kuralla birlikte yaşanılan sıkıntıları aktardı.  Ardından Maraş maçında aynı gün prim ödemek istediği için 1.5 milyon liralık ceza kesildiğine değinen Özcan, bu cezayı da Milletvekili Ceylan ve AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı aracılığıyla 250 bin liraya indirerek taksit yöntemiyle ödemeye çalıştıklarını açıkladı.

 Pandemide devlet bile borçları ötelerken borçlarla boğuşmaya devam etmenin kendisini yıldırmadığını aksine hırs yaptığını dile getiren Fatih Özcan, "13 maçı bitirmeden gitmeyeceğim. Bu takımı sezon sonunda şampiyon yapacağım" dedi. Sezon sonunda ise kulübü belediyeye bırakacağını ifade eden başkan Özcan, "Demokles'in kılıcı gibi tepemde durursanız bu takımı yönetemem" dedi.

Çorum FK taraftarlarının özlemle beklediği bir diğer mesele olan Çorumspor isminin ne zaman alınacağı konusuna ilişkin açıklamada da bulunan Özcan, yeni bir kanun çıkana kadar mümkün görünmediğini belirtti ve taraftarlara şimdilik bu ismi kalbimize gömelim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ