YILLIK ENFLASYON YÜZDE 11,89'A YÜKSELDİ

Okuduğunuz haber
ÖLÇER: UYARIYORUZ AMA DİKKATE ALMIYORLAR

BABAANNE VE 4 TORUNU TOPRAĞA VERİLDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÖLÇER: UYARIYORUZ AMA DİKKATE ALMIYORLAR

ÖLÇER: UYARIYORUZ AMA DİKKATE ALMIYORLAR

Türk PDR DER Çorum İl Başkanı Ahmet Ölçer, Özel Okullarda PDR kadrolarının alan dışı kişilerce doldurulmaması için daha önce uyarı yaptıklarını ama bazı özel okulların bu uyarıları kulak arkası ettiğini belirtti.

EĞİTİM      03 Kasim 2020 - 12:06     0

ÖLÇER: UYARIYORUZ AMA DİKKATE ALMIYORLAR

 

Ahmet Ölçer, “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik kadrolarını alan dışından doldurmaya devam ediyor.Tarih dersine matematikçi girse olur mu? Olmaz! Türkçe dersini İngilizce öğretmeni verse olur mu? Olmaz! Kulağınız ağrısa hangi doktora gidersiniz? KBB’ye.

Gözünüz ağrısa kime gidersiniz göz doktoruna. Psikolojik Danışmanlık da işte böyledir. Alan eğitimi almadan başka bölüm mezunu Psikolojik Danışmanlık yapamaz. Başta Sayın Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk olmak üzere, Özel Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir Gül ve Türk PDR Derneği Başkanı Uzm. Psk. Dan. Sayın Oğuz Özat bu konuda özel hassasiyet göstermelerine rağmen neden ısrarla Çorumdaki özel eğitim kurumları bu konuda gerekli özeni göstermiyor? Türk PDR Derneği olarak özel okullara ve diğer eğitim kurumlarına diyoruz ki; Eğer istihdam edecek PDR mezunu bulamıyoruz diyorsanız bu konuda gelin biz size destek olalım. Dernek olarak PDR kadrolarınızın istihdamı için gerekeni yaparız. Türk PDR Derneği Çorum Teşkilatı olarak, artık bu konuda hassasiyet bekliyoruz. Önemi her geçen daha da hissedilen ve fark edilen Psikolojik Danışmanlık hizmetinin ehil kişilerce verilmesini istiyoruz. Bir çok il bu konuda büyük yol kat etti. Çorum’da da psikolojik danışmanlık hizmetlerinin bu alana mensup kişilere bırakılmasını istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ