Çiftçi'den Yeşilay Haftası Mesajı

Okuduğunuz haber
MUSTAFA AYDIN'A BİR TEPKİ DE TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN

Uyuşturucu satışı yapan 4 kişiye hapis cezası

Anasayfa   /    Eğitim    /    Mustafa Aydın'a bir tepki de Türk Eğitim-Sen'den

Mustafa Aydın'a bir tepki de Türk Eğitim-Sen'den

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın Dodurga ilçesinde mutasyonlu korona virüs tespit edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalara tepkiler devam ediyor.

EĞİTİM      01 Mart 2021 - 16:45     0

Mustafa Aydın'a bir tepki de Türk Eğitim-Sen'den

 

Mustafa Aydın’a Eğitim-İş’ten sonra bir tepkide Türk Eğitim-Sen Şubesinden geldi. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mustafa Aydın’ın öğretmenleri hedef göstermesine tepki gösterdi.

Selim Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Dodurga belediye başkanı Mustafa Aydın’a tepkisini şu şekilde dile getirdi:

 

“Dodurga ilçemizde bir öğretmenimizin ve 6 öğrencimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Öncelikle öğretmenimize, öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun diyor, bir an önce şifa bulmalarını diliyorum. Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, bu durumu sosyal medya hesabından açıklama yaparak duyurmuş, vatandaşları tedbirli olmaları noktasında uyarmıştır.Lakin bu hususu dile getirirken kullanmış olduğu dil doğru değildir. "İlçede bir okuldaki görevli öğretmenden kaynaklı" ifadesiyle öğretmenlerimizi hedef gösteren açıklaması uygun olmamıştır. Yanlış anlamalara neden olacak açıklamalara dikkat edilmelidir. Öğretmenimize de bu virüsün nerden bulaştığı belli değildir. Hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Daha hassas ve dikkatli olarak, inanıyorum ki tez zamanda başaracağız.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ