FİYATLAR AYÇİÇEĞİ ÜRETİCİLERİNİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMADI

Okuduğunuz haber
EĞİTİM SEN’DEN  KINAMA: EĞİTİM SEN SUSMAZ, KORKMAZ, BOYUN EĞMEZ!

TARIM KREDİ MARKETLERİNDE ‘İNDİRİM GÜNLERİ’ KISA SÜRDÜ

Anasayfa   /    Eğitim    /    EĞİTİM SEN’DEN  KINAMA: EĞİTİM SEN SUSMAZ, KORKMAZ, BOYUN EĞMEZ!

EĞİTİM SEN’DEN  KINAMA: EĞİTİM SEN SUSMAZ, KORKMAZ, BOYUN EĞMEZ!

Eğitim Sen Çorum Şube Yürütme Kurulu tarafından yapılan açıklamada; ‘ÖMK’nun geri çekilmesi talebiyle Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından 81 il şube başkanlarının katılımıyla, bugün saat 15.00’de MEB önünde basın açıklaması yapılması planlanmıştı. Ancak polis, Eğitim Sen Genel Merkezini abluka altına aldı. Bırakın açıklama yapmayı, üyelerimizin bahçeden çıkmasına dahi izin verilmedi.’ denildi.

EĞİTİM      09 Eylül 2022 - 17:19     0

EĞİTİM SEN’DEN  KINAMA: EĞİTİM SEN SUSMAZ, KORKMAZ, BOYUN EĞMEZ!

 

 

Eğitim Sen Çorum Şube Yürütme Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

‘Öğretmenlerin haklı taleplerine günlerdir kulaklarını tıkayanlar bugün de Eğitim Sen ‘in Bakanlık önünde yapılacak basın açıklamasını engellemeye çalışmışlardır.

Ama bilmiyorlar ki Eğitim Sen susmaz, korkmaz, boyun eğmez!

ÖMK’nun geri çekilmesi talebiyle Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından 81 il şube başkanlarının katılımıyla, bugün saat 15.00’de MEB önünde basın açıklaması yapılması planlanmıştı. Ancak polis, Eğitim Sen Genel Merkezini abluka altına aldı. Bırakın açıklama yapmayı, üyelerimizin bahçeden çıkmasına dahi izin verilmedi.

Polisin şube başkanlarına sert müdahalesine rağmen, genel başkanımız Necla Kurul sendika bahçesinde açıklama yaparak emniyet güçlerinin faşizan tutumunu kınamıştır.

Eğitim Sen 1 nolu şube önü, Güvenpark ve Bakanlık önünde toplanan Eğitim Sen üyelerine de polis tarafından müdahale edilmiştir. Genel Başkanımız Necla Kurul, Yürütme kurulu üyeleri, şube başkanları ve üyelerimizle birlikte Eğitim Sen 1 nolu şube önüne yürüyerek gelmişler, Eğitim Sen üyelerine yönelik yapılan sert müdahaleye tepki göstererek haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha tekrar dile getirmişlerdir.

EĞİTİM SEN OLARAK DİYORUZ Kİ;

*Tüm eğitim ve bilim emekçileri için, hiçbir ayrım yapılmadan yoksulluk sınırının üzerinde insanca yaşanabilir bir ücret düzenlemesi ve özlük haklarının iyileştirilmesi çalışmasının ivedi biçimde yapılmasını istiyoruz.

*Eğitim emekçilerinin bu kanun ve yönetmelik kapsamında gerçekleştirilecek sınava da, kariyer basamaklarına da karşıyız. Bu kanunun bir an önce iptal edilmesini, öğretmen emeğini değersizleştiren bu sürecin bir an önce durdurulmasını talep ediyoruz.

*Ekonomik, sosyal, mesleki, özlük haklarımızla ilgili taleplerimiz, eleştirilerimiz ve önerilerimiz doğrultusunda demokratik ve katılımcı bir anlayışla hazırlanacak gerçek bir meslek kanunu istiyoruz.

Eğitim emekçilerine bir kez daha sesleniyoruz. Taleplerimiz ortak, sorunlarımız bir. Biliyoruz ki; birleşirsek kazanırız.’

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ