Emekli ikramiyeleri ve maaşları 13-16 Temmuz'da ödenecek

Okuduğunuz haber
MİLLET İTTİFAKINDAN ZEKİ ŞEN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Sağban’ın müritleri cinsel istismarda bulunduğu çocuğa saldırdı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Millet İttifakından Zeki Şen hakkında suç duyurusu

Millet İttifakından Zeki Şen hakkında suç duyurusu

Çorum’un Kargı İlçesi’nin AK Partili belediye başkanı Zeki Şen hakkında, ilçede bir arsanın fiyatını üç kat düşük gösterdiği gerekçesiyle görevine kötüye kullanmaktan Kargı Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

SİYASET      07 Temmuz 2021 - 17:45     0

Millet İttifakından Zeki Şen hakkında suç duyurusu

 

Millet İttifakı birleşenlerinden Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti Kargı belediye başkanı Zeki Şen hakkında suç duyurusunda bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Kargı İlçe başkanı Hakan Çelik ile İYİ Parti Kargı İlçe başkanı Numan Moral, Kargı’da bir arsanın fiyatını üç kat düşük gösterdiği gerekçesiyle görevine kötüye kullanmaktan Belediye Başkanı Zeki Şen hakkında Kargı Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Bugün Kargı’da Cumhuriyet Halk Partisi Kargı İlçe başkanı Hakan Çelik ve İYİ Parti Kargı İlçe başkanı Numan Moral’le birlikte konu hakkında açıklamada bulunan,  Çorum İYİ Parti İl başkanı Bekir Özsaçmacı, Başkan Şen’in ilçede bulunan bir arsanın değerini üç kat düşük göstererek devleti ve belediye’yi zarara uğrattığını iddia ederek konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını aktardı.

2017 yılı itibariyle Bahçelievler Mahallesi Gıcır Sokakta arsa emlak değerinin başkan Zeki Şen’in bildirdiği değerin üç katı olduğunu öne süren Bekir Özsaçmacı, “Belediye Başkanı Zeki Şen’in  arsa emlak değerini belirleme bildirme gibi bir görevi ve yetkisi bulunmadığı halde belediye emlak servisini aradan çıkararak bizzat kendisi bildirmek, bunu yaparken de arsanın değerinin belirlenmiş değerin üçte biri gibi düşük bir değer üzerinden bildirmek suretiyle hem devleti, hem de kargı Belediyesi’ni doğrudan zarara uğratmıştır. Çünkü belediye tarafından bildirilen bu değer üzerinden tapu harcı alınacak ve alınan harçtan devlet ve belediye payını alacaktır.Şüpheli 07.07.2021 tarih ve 5240811/778 sayılı yazıyı yazdırıp imzalamak suretiyle görevini kötüye kullanmıştır” dedi.

Bekir Özsaçmacı, bu suç duyurusunu Millet İttifakı adına yaptıklarını da sözlerine ekledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ