Sağlık sistemi toplum sağlı için risk oluşturuyor

Okuduğunuz haber
KAYIP GENÇ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU VEFAT ETMİŞ

ŞAİR AHMET SEZAİ KARAKOÇ VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    KAYIP GENÇ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU VEFAT ETMİŞ

KAYIP GENÇ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU VEFAT ETMİŞ

Yaklaşık 2 hafta önce ortadan kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Bekir Güvenç isimli 24 yaşındaki genç Kunduzhan Mahallesi Oruç 2. Sokakta bulunan metruk bir evin çatısında ölü olarak bulundu.

YAŞAM      16 Kasim 2021 - 17:41     0

KAYIP GENÇ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU VEFAT ETMİŞ

 

Edinilen bilgiye göre çatıda birinin olduğu haberi üzerine durum polise haber verildi. Şahsın elektrik tellerine takılı olarak görülmesi üzerine olay yerine ambulans ve YEPAŞ ekipleri de çağırıldı.

Elektriğin kesilmesinin ardından yapılan incelemede iki haftadır aranan Bekir Güvenç'in uzun zamandır burada olduğu ve elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Bekir Güvenç iki hafta kadar önce kaybolmuş ailesi ise genci bulabilmek için sosyal medya aracılığı ile Çorumlulardan destek istemişti.

KAYNAK: LEBLEBİ TV

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ