İsmet Taşdemir istifa etti

Okuduğunuz haber
KAMPÜS BİNASI ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

Yarın 5 Yerde Pazar Kurulacak

Anasayfa   /    Eğitim    /    Kampüs binası çürümeye terk edildi

Kampüs binası çürümeye terk edildi

Hitit Üniversitesi kampüs inşaatlarında çalışmaların durması ve uzun zamandır kimsenin ilgilenmemesi nedeniyle kampüs binaları çürümeye başladı.

EĞİTİM      06 Mayis 2021 - 17:16     0

Kampüs binası çürümeye terk edildi



Hitit Üniversitesi eski Rektörü Reha Metin Alkan’ın döneminde yapımına başlanan  kampüs inşaatı,  2 yıl önce rektörlüğe atanan Prof. Dr. Ali Osman Öztürk döneminde yarım bırakılan inşaat çalışmaları tamamen durdu.
Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsünde yapımına başlanan ancak şu ana kadar yüzde 60'ı tamamlanabilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakiltesi binası uzun süredir yarım kalması nedeniyle binanın dış cephesi defolmansa uğradı.


HİTÜ'NÜN MESLEK YÜKSEK OKULU DA ÇÜRÜK ÇIKMIŞTI

Daha önce İskilip Terminali olarak hizmet veren, sonrasında Hitit Üniversitesi'ne devredilen ve İskilip Meslek Yüksek Okulu (MYO) olarak kullanılan bina çürük çıkmıştı.
Halkın bağışlarıyla 1.5 milyon lira harcanarak güçlendirme yapılmasına rağmen Hitit Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu , inşaattından numuneler alınmış  yapılan inceleme sonucunda yapının dayanıksız olduğu ortaya çıkmıştı. 
Çürük raporu alınan İskilip Meslek Yüksek Okulu şu anda İskilip'te bulunan resmi araçlar tarafından garaj olarak kullanılıyor.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ