Okuduğunuz haber
KADIN FUTBOL TAKIMI DEPLASMAN İÇİN ARAÇ BULAMIYOR
Anasayfa   /    SPOR    /    Kadın futbol takımı deplasman için araç bulamıyor

Kadın futbol takımı deplasman için araç bulamıyor

Çorum Belediyesi, kentin tek Kadın Futbol Takımı'nın deplasmana gitmek için istediği otobüs talebine olumsuz yanıt verdi. Takım, İYİ Partili Sungur Belediyesi'nin sağladığı araçla yolculuk etti.

SPOR      11 Nisan 2021 - 16:45     0

Kadın futbol takımı deplasman için araç bulamıyor

 


Çorum Özel Sporcular Azim ve Başarı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ÇÖSAB) Başkanı Fatih Atlı, 9 Nisan tarihinde Kayseri Gençlerbirliği Kadın Futbol takımı ile oynadıkları hazırlık maçına gidebilmek amacıyla Çorum Belediyesi'nden araç istediklerini, ancak bu taleplerinin reddedildiğini söyledi. 3-4 ay önce de Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile görüşmek istediklerini ancak kendilerine randevu verilmediğini ifade etti.

"Gençlerine sahip çıkan geleceğine sahip çıkandır" diyen Atlı, ÇÖSAB Kadın Futbol Takımı'nı bir yıl önce kurduklarını ve kadın futbol liglerine katılmayı amaçladıklarını belirtti.

'AK PARTİ İL BAŞKANI SÖZÜNDE DURMADI'
Atlı, destek talebiyle görüştükleri AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'nın kendilerinden liste aldığını, ancak aradan geçen zamana rağmen sözünü yerine getirmediğini söyledi. 
Deplasman maçına gidebilmek için Çorum Belediyesi'nden araç talep ettiklerini anlatan Atlı, olumlu yanıt alamayınca görüştükleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'in sağladığı otobüsle yolculuk ettiklerini ifade etti.
Deplasman maçına gidebilmek için Çorum Belediyesi'nden araç talep ettiklerini anlatan Atlı, olumlu yanıt alamayınca görüştükleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'in sağladığı otobüsle yolculuk ettiklerini ifade etti.
KAYSERİ'Yİ 7-4 MAĞLUP ETTİLER
Çorum Özel Sporcular ve Başarı Kulübü Derneği bünyesinde bulunan kadın futbol takımı, Sungurlu Belediyesi’nin verdiği araçla gittikleri deplasmanda, Kayseri Gençlerbirliği takımını 7-4 mağlup etti.

ÇORUM İLK KADIN TAKIMI
Dernek Başkan Fatih Atlı, kulübü özel çocuklar için kurduklarını, farkındalığı artırmak amacıyla da Çorum'da bugüne kadar olmayan Kadın futbol takımını kurarak bir ilke imza atmak istediklerini vurguladı.

BELEDİYELERİN GÖREVLERİ ARASINDA YER ALIYOR
5393 Sayılı Belediye Kanunu'nda, amatör kulüplere destek vermenin belediyenin görevleri arasında olduğu yer alıyor. Buna göre 'gerektiğinde amatör spor kulüplerine nakdî yardım yapmak, malzeme vermek ve gerekli desteği sağlamak, amatör takımlar arasında spor müsabakaları düzenlemek, yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda üstün başarı gösteren veya derece alan sporculara, teknik yönetici, antrenör ve öğrencilere belediye meclis kararıyla ödül vermek' belediye faaliyetleri arasında sayılıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ