Halil İbrahim'den 'Cin Ali'ye suç duyurusu

Okuduğunuz haber
İNCE: İSKİLİPLİ ATIF’I ŞEHİT İLAN EDEN VALİYİ GÖREVDEN ALIN

Bahar havası gidiyor, karakış geliyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    İnce: İskilipli Atıf’ı şehit ilan eden valiyi görevden alın

İnce: İskilipli Atıf’ı şehit ilan eden valiyi görevden alın

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılıp yeni parti kurma çalışması içerisine giren Muharrem İnce, 4 Şubat 1926 yılında idam edilen İskilipli Atıf anma programına katılan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin görevden alınmasını istedi. İnce, 'Burası Türkiye Cumhuriyeti, herkes haddini bilecek!' dedi.

SİYASET      06 Subat 2021 - 18:52     0

İnce: İskilipli Atıf’ı şehit ilan eden valiyi görevden alın

 

 

İNCE: “VALİ HADDİNİ BİLECEK”

Muharrem İnce,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kuva-i Milliye’ye ve Kurtuluş Savaşına karşı bildiriler yayınladığı için vatana ihanetten idam edilen İskilipli Atıf’a mezar ziyareti yapıp “şehit” ilan eden Çorum Valisi derhal görevinden alınmalıdır. Burası Türkiye Cumhuriyeti, herkes haddini bilecek!” dedi.

Geçtiğimi Perşembe günü Çorum’un İskilip İlçesinde bulunan İskilipli Atıf Hoca’nın mezarı başında İskilipli Atıf, Atıf Derneği'nce bir anma programı düzenlendi. Bu programa  Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AKP Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk katılmıştı.

KAYNAK/ODATV

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ