ÇEKVA'NIN BURS BAŞVURUSU BAŞLIYOR

Okuduğunuz haber
“GEÇMİŞE SAYGI,GELECEĞİMİZE İSE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ"
Anasayfa   /    Siyaset    /    “GEÇMİŞE SAYGI,GELECEĞİMİZE İSE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ"

“GEÇMİŞE SAYGI,GELECEĞİMİZE İSE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ"

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek ulu çınarlarla sohbet etti.

SİYASET      07 Eylül 2022 - 13:10     0

“GEÇMİŞE SAYGI,GELECEĞİMİZE İSE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

 

Hem duygusal hem de keyifli anların yaşandığı ziyarette İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ulu çınarlara Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve sevgilerimizi iletti.

Yaşlılarla sohbet eden ve isteklerini dinleyen Ahlatcı, ardından rehabilitasyon merkezi sakinleri ile yakından ilgilendi.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezen Ahlatcı, “Ziyaretimizde gördük ki, Çorum’umuz kıymetli ulu çınarlarımız için 5 yıldızlı huzur ve konfor içinde yaşayabilecekleri güzel bir mekana daha kavuşmuş” dedi.

Yaşlıların bilgi ve tecrübelerinden en üst düzeyde yararlanılması gerektiğini ifade eden Başkan Ahlatcı,, yaşlılara her gün gereken saygı ve sevginin gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Yaşlıların geçmiş ile gelecek arasında köprü olduklarını belirten Başkan Ahlatcı, “56 Milyon TL'ye mal olan, 96 yataklı huzur evimizde emeği geçen başta Recep Tayyip Erdoğan’a, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze ve kurum personellerimize teşekkür ediyorum. Yüzünüzdeki gülümseme kalbinizdeki sevgi eksik olmasın. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah” diye konuştu.

Ziyarette sevinci ve üzüntüyü en derinden hissettiğini ifade eden Başkan Ahlatcı, "Ben bu ziyaret ile şunu fark ettim ki yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız. Onları savunmasız bakıma muhtaç oldukları zaman yalnız bırakmamalıyız. Sonuçta bizleri doğurup, büyüten insanlar bunlar" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri dolayısıyla yaşlıların gözlerindeki sevinç ışığının görülmeye değer olduğunu kaydeden Başkan Ahlatcı, kendileri için en büyük mükafatın ulu çınarların dualarına mazhar olmak olduğunu söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ