TEDBİRLERİ GEVŞETMENİN SONU

Okuduğunuz haber
DEVA'NIN İL BAŞKANLIĞINA  2'SİNİN İSMİ GEÇİYOR

ZANAATKARLAR KOOPERATİFİ SÖZÜNDE DURDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    DEVA'NIN İL BAŞKANLIĞINA  2'SİNİN İSMİ GEÇİYOR

DEVA'NIN İL BAŞKANLIĞINA  2'SİNİN İSMİ GEÇİYOR

Eski Başbakan Yardımcılarından Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi Çorum’da teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.

SİYASET      07 Haziran 2020 - 22:42     0

DEVA'NIN İL BAŞKANLIĞINA  2'SİNİN  İSMİ GEÇİYOR


ROTAÇORUM/ ÖZEL

Çorum gelen Genel Başkan Yardımcıları Av. İdris Şahin ve Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, dün gece bir otelde Çorum’da DEVA Partisi’nde siyaset yapmayı düşünen bir grupla bir araya geldi.

ROTAÇORUM’a gelen kulis bilgilerine göre, Av. Yunus Emre Özdemir veya iş insanı Adil Balaban’ın kurucu il başkanı olmaları konusunun DEVA Partisi kurmayları tarafından değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

DEVA’YA, AK PARTİ ÇEVRESİNDEN YOĞUN İLGİ

Yine, bize gelen bilgilere göre, Çorum’da teşkilatlanma çalışması yürüten Ali Babacan’ın partisine, geçmişte AK Parti’de siyaset yapan siyasetçilerin yakınlarının ilgi gösterdiği, bu kişilerin DEVA partisinde siyaset yapmak için parti yetkililerine resmen başvurdukları bize gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ