Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği organik ürünler üretiyor

Okuduğunuz haber
DAVUTOĞLU:'ONE MİNUTE' DİYEN ERDOĞAN, SÖKE SÖKE ALIRLARA KADAR İNDİ

Zanaatkarlara esnaftan tam not

Anasayfa   /    Siyaset    /    Davutoğlu:'One minute' diyen Erdoğan, söke söke alırlara kadar indi

Davutoğlu:'One minute' diyen Erdoğan, söke söke alırlara kadar indi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul'la ilgili açıklamasını eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, “Davos'ta 'one minute' diyen Erdoğan, söke söke alırlara kadar inmiştir” dedi.

SİYASET      02 Temmuz 2021 - 11:41     0

Davutoğlu:'One minute' diyen Erdoğan, söke söke alırlara kadar indi

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum’a geldi. Ahmet Davutoğlu, Çorum’da sanayici ve esnaf temsilcileri ile görüştü.

Davutoğlu, program sonunda medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaptı ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Ahmet Davutoğlu, AK Parti hükümetinin “Türkiye’nin narko devlet gibi kokain ticaretinin merkezi haline getirdiğini” söyledi.

Milyon dolarlar alan siyasetçiler ve gazetecilerin olduğunun iddia edildiğini aktaran Davutoğlu, “Bunlar iddia ise Cumhurbaşkanı cevap vermeli. Ancak Sayın Cumhurbaşkanı'nın iki aydır bu iddialara karşı sesi çıkmıyor. Yok, hayır diyemiyor” ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu, ülkenin ciddi yönetilme sorunu yaşadığını yargının görevinin siyasi otorite nedeniyle yerine getiremediğini, AK Parti ile yargının bağımsızlığını kaybettiğini belirtti.

'AK PARTİ MYK'SINA BİR ŞEY SORULMUYOR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, “Kanal İstanbul’un ihalesine girenlere ödeme yapmayacağız” diyen muhalefet parti liderlerine “Söke söker alırlar” şeklinde cevap vermesini eleştiren Ahmet Davutoğlu, “Üzülerek görüyoruz ki, Davos’ta 'one minute' diyen Erdoğan, söke söke alırlara kadar inmiştir. Davos’ta neden one minute demiştir, çünkü o zaman yanında güçlü bir kadro vardı AK Parti’de. Şimdi ise tam tersi bir durum yaşanmaktadır” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ