Tahtasız, Kavuncu'ya karşı sessiz kaldı

Okuduğunuz haber
CHP’LİLERİN TAŞIDIĞI SUYLA ABDEST ALINMAZ” DİYEN AK PARTİLİ VEKİLE SUÇ DUYURUSU

Çiftçi,İskilipli Atıf’ı andığı için tepki gösteren yurttaşa dava açtı

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz” diyen AK Partili vekile suç duyurusu

CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz” diyen AK Partili vekile suç duyurusu

Çorum CHP İl  Başkanlığı, sosyal medyada bir paylaşımında  “CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz” diyen AK Parti Çorum Erol Kavuncu hakkında "Halkı kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu"işlediği kaydedilerek suç duyurusunda bulundu.

SİYASET      03 Eylül 2021 - 18:30     0

CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz” diyen AK Partili vekile suç duyurusu

Çorum CHP İl  Başkanlığı, sosyal medyada bir paylaşımında  “CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmaz” diyen AK Parti Çorum Erol Kavuncu hakkında "Halkı kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu"işlediği kaydedilerek suç duyurusunda bulundu.

Çorum CHP örgütü sosyal medya  hesabından CHP’lilere hakaret eden AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu hakkında Çorum Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Çorum Adliyesi önünde basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'nun sosyal medya hesabından 5 gün önce paylaştığı, "CHP'lilerin taşıdığı suyla abdest bile alınmaz" başlıklı yazısı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.  
Kavuncu hakkında  "Halkı kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu" işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, "AKP Çorum Milletvekili Sayın Erol Kavuncu 5 gün önce Twitter hesabından partilerinin  ismini kullanarak mesnetsiz ifadelerde bulunduğunu vurgulayarak, “Bu güne kadar herhangi bir özür ifadesinde bulunmadığı gibi bu paylaşımı kaldırmamıştır. Toplumu ayrıştırıcı, kin ve nefret tohumları ekmek isteyen anlayışın son geldiği noktayı görmekteyiz. Kavuncu sıradan bir kişi değil bir milletvekilidir. Türkiyemiz farklı inanç, farlı siyasi kanaatten 84 milyon insanın karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde kardeşçe yaşadığı barışçıl bir ortama sahiptir.  Erol Kavuncu'nun söylediği sözler ise toplumu bölme ve buradan siyasi çıkar elde edebilme amacının ürünüdür. Kavuncu'ya yaptığı paylaşımdan dolayı "Halkı kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu" işlediğini düşünerek kendisi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Taktir halkımızındır. Kendisine gereken cevabı sandıkta verecektir" ifadelerini kullandı.
NE OLMUŞTU?
-AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu Cumhuriyet Halk Partililere hakaret etti. Rizeli bir  kadının suyunu taşıyan CHP’liler olduğunu öğrenince, abdest alacağı suyu döktüğünü ifade etti.

Ak Parti Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum ziyaretinde bir kadının CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıkmasına Rizeli bir kadının abdest alacağı suyu CHP’lilerin taşıdığını öğrenince dökmesini örnek gösterdi.
Erol Kavuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, AK Parti üyesi Münevver Arıcı’nın,  Kılıçdaroğlu’na, “Çocuğuma dokunma, hadi yürü yürü” sözlerini paylaşım Rizeli bir kadının yaptığını örnek gösterdi.
Kavuncu, Kılıçdaroğlu’na Çorum’da yapılanı kendisine Rize’nin bir köyünde yaşanmış bir hikayeyi hatırlattığını kaydederek; 
“ Yer Rize, CHP’liler seçim çalışmalarında bir köye ziyarete giderler. Yaşlı bir teyzemiz sırtındaki bir su kabıyla evine su götürmektedir. Malum Karadeniz’de evler yamaçlarda kuruludur. İnip çıkmak zordu. CHP’liler kadıncağıza yardım edip suyu taşımak isterler. Teyzemiz itiraz etsede, suyunu taşırlar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ