Okuduğunuz haber
BENİM İÇİN YEGANE MUTLULUK ŞAMPİYONLUK KUPASI OLUR'

Montrö bildirisi yayınlayan emekli amirallere gözaltı

Anasayfa   /    SPOR    /    Benim için yegane mutluluk şampiyonluk kupası olur'

Benim için yegane mutluluk şampiyonluk kupası olur'

Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, Erzincanspor galibiyetinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve birde mesaj verdi ‘Benim için yegane mutluluk şampiyonluk kupası olur’ dedi.

SPOR      03 Nisan 2021 - 11:36     0

Benim için yegane mutluluk şampiyonluk kupası olur'

'
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, Erzincanspor galibiyetinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve birde mesaj verdi ‘Benim için yegane mutluluk şampiyonluk kupası olur’ dedi. Başkan Fatih Özcan Erzincanspor maçının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Seyir zevki yüksek olmayan ancak skor anlamında harika bir maç oldu bizim adımıza. Galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah emin adımlarla yolumuza devam eder, 12 maçın sonunda istediği şampiyonluk kupasını alan taraf biz oluruz. Yegane mutluluk bu olur benim için’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ