Okuduğunuz haber
AŞGIN:HEDEF BU ŞEHRE 'EFELER LİGİ'Nİ ARMAĞAN ETMEK

BELEDİYE  PERSONELİNE  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Anasayfa   /    SPOR    /    AŞGIN:HEDEF BU ŞEHRE 'EFELER LİGİ'Nİ ARMAĞAN ETMEK

AŞGIN:HEDEF BU ŞEHRE 'EFELER LİGİ'Nİ ARMAĞAN ETMEK

Çorum Belediyesi GSK Voleybol takımı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

SPOR      21 Ekim 2022 - 17:23     0

AŞGIN:HEDEF BU ŞEHRE 'EFELER LİGİ'Nİ ARMAĞAN ETMEK

 

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nadir Solak, Voleybol Sorumlusu Adil Balcı, Voleybol Başantrenörü Yusuf Biçer, Takım Kaptanı Murat Çakmak ve sporcular yer aldı.

SALON SPORLARINDA 1. LİG’DE OLAN TEK SPOR KULÜBÜYÜZ

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi’nde ilimizi temsil eden Çorum Belediyesi GSK voleybol takımının ligde oynadığı ilk üç maçtan galibiyetle ayrıldığını hatırlatan Başkan Aşgın, oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Çorum Belediyesi GSK salon sporlarında Çorum’un 1.lig’deki tek spor kulübü olduğunu belirten Başkan Aşgın “Takımımızı inşallah efeler liginde de görmek nasip olur. Öyle umuyorum ki seneye inşallah şehrimizi efeler liginde temsil edeceğiz. Çorum Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. En güzel şekilde de sezonu tamamlayıp efeler ligine çıkarız ve o mutluluğu heyecanı birlikte yaşarız” dedi.  

Aşgın konuşmasının sonunda, 23 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan Çorum Belediyesi GSK - Yenişehir Spor karşılaşmasına tüm Çorumluları davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ