Çorum’da belediyelere 5 Milyon hibe desteği

Okuduğunuz haber
"AK PARTİ İKTİDARI 4’ÜNCÜ Y’Yİ EKLEDİ: YÜZSÜZLÜK"

Çorum FK'de 2 ayrılık daha

Anasayfa   /    Siyaset    /    "Ak Parti iktidarı 4’üncü Y’yi ekledi: Yüzsüzlük"

"Ak Parti iktidarı 4’üncü Y’yi ekledi: Yüzsüzlük"

Aylin Nazlıaka zor bir süreçten geçen Türk halkının artık değişim istediğini ve bu isteğin önünde hiçbir engelin olamayacağını belirterek, CHP'nin ilk seçimlerde iktidara gelen ve ipi göğüsleyen parti olacağını söyledi.

SİYASET      26 Mayis 2021 - 20:36     0

 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka bugün Çorum’a geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında bir basın toplantısı düzenleyen Aylin Nazlıaka,  

Cumhuriyet İttifakı'nın temsilcilerinin halkın içine çıkacak yüzünün kalmadığını belirterek, ilk seçimlerde CHP önderliğinde oluşturulan Millet İttifakı'nın göreve geleceğini söyledi.

Son dönemde 20 bin kadını partiye üye yaptıklarını, kısa süre içerisinde 30 bin kadın üyeye ulaşacaklarını açıklayan Nazlıaka "İnşallah 30 bininci üyemiz Çorum'dan olacak. AKP iktidarını kadınlar işbaşına getirdi, şimdi de kadınlar indirecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde, kadınlardan da güç alarak ilk seçimlerde iktidara geleceğiz ve ipi göğüsleyeceğiz" dedi.

Tüm il ve ilçelerde kadın örgütlenmesinin tamamlandığını, şimdi de mahalle örgütlenmelerine başlayacaklarını, yılsonuna kadar tüm mahallelerde örgütlenmiş olacaklarını sözlerine ekleyen Nazlıaka; şiddetten, terörden, ekonomik sıkıntılardan bunalan halkın artık değişim istediğini ve halkın bu isteğine hiçbir gücün engel olamayacağını kaydetti.

 

"MAFYA-SİYASET

İŞBİRLİĞİ"

AK Parti iktidarının 3 Y'i (Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasakları) bitireceğiz diyerek çıktıkları yolda sınıfta kaldığını, üstelik buna dördüncü Y.'nin, yani yüzsüzlüğün eklendiğini ifade eden Nazlıaka, mafya-siyaset işbirliğini eleştirdi.

Her yerde pis kokular, çürümüşlük, kokuşmuşluk oluştuğunu, artık bu yapının tuğlasını çekmenin zamanının geldiğini dile getiren CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, ülkenin derhal seçime gitmesi gerektiğini, tıkanmışlıktan, yüzsüzlükten, kokuşmuşluktan kurtuluşun tek yolunun Millet İttifakının iktidarı olduğunu vurguladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ