BELEDİYE AYNI TAS AYNI HAMAM

Okuduğunuz haber
VAY HALİL İBRAHİM VAY

VATANDAŞ BELEDİYE İLE DALGA GEÇTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    VAY HALİL İBRAHİM VAY

VAY HALİL İBRAHİM VAY

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinin döner sermayesinden en büyük paylardan birini de İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek’in aldığı iddia ediliyor.

GÜNDEM      19 Mayis 2020 - 10:24     0

VAY HALİL İBRAHİM VAY

 

 

Aldığı ek ödemenin 10 bin ile 20 bin arasında değiştiği de iddia ediliyor…

Aldığımız bilgilere göre, Üniversite yöneticilerinin hastane döner sermayesinden pay alabilmesini içeren düzenlemelerin yasal mevzuatta mevcut olduğu biliniyor. Fakat kamu imkanlarının etkin kullanımı açısından düşünüldüğünde bu pay verilmeyebilir de.

Soruyoruz; Hastanede hiçbir aktif görevi olmadığı, hiçbir yönetimsel faaliyeti bulunmadığı halde “Yönetici Payı” aldığı iddia edilen Şimşek’in, Sağlık personelinin “döner” olarak tabir ettiği ek ödeme gelirinden pay aldığı şeklinde yapılan iddialar doğru mu?

Gecesini gündüzüne katan sağlık personellerinden bile kat kat fazla ek ödeme aldıkları iddiası doğru ise buna neden dur denilmiyor?

Hastanede hiçbir aktif görevi olmadığı halde “Yönetici Payı” olarak ek ödemeden faydalanan başka yöneticiler de var mıdır?

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ