Şahiner'in kaçak olduğu iddia edilen binası yıkılıyor

Okuduğunuz haber
TSO: 23 NİSAN'DA MİLLET EGEMENLİĞİ RESMEN HAYATA GEÇİRİLMİŞTİR

Aymina, başkan Aşgın'ın koltuğuna oturdu

Anasayfa   /    Gündem    /    TSO: 23 Nisan'da millet egemenliği resmen hayata geçirilmiştir

TSO: 23 Nisan'da millet egemenliği resmen hayata geçirilmiştir

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladılar.

GÜNDEM      22 Nisan 2021 - 15:37     0

TSO: 23 Nisan'da millet egemenliği resmen hayata geçirilmiştir



Yayınlanan mesajda; “Milli iradenin hayata geçirildiği (TBMM) Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gururla kutluyoruz. TBMM’nin kuruluşu milli egemenliğe dayalı yeni Türk Devletinin resmi olarak tüm dünyaya duyurulması açısından önemlidir. TBMM, 101 yıl önce olduğu gibi bugün de milli bağımsızlığımızın, devletimizin ülkesi ve milleti ile birlik ve beraberliğinin teminatıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli günde Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. Yılında, geleceğin sahipleri olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.” denildi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ