Karapıçak: İttifakın başarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Okuduğunuz haber
TORBACI OLDUĞUNU İDDİA EDİLEN GENCE MEYDAN DAYAĞI 

Cengiz Atlas'ın oğlu Eren dünyaevine girdi

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    Torbacı olduğunu iddia edilen gence meydan dayağı 

Torbacı olduğunu iddia edilen gence meydan dayağı 

-Bahçelievler Mahallesi Melikgazi 1. Sokakta uyuşturucu sattığı iddiasıyla bir kişi mahalle sakinleri tarafından dövüldü.

ASAYİŞ      17 Temmuz 2021 - 13:22     0

Torbacı olduğunu iddia edilen gence meydan dayağı 

 

 

Bugün Bahçelievler Mahallesi Melikgazi 1. Sokakta uyuşturucu sattığı iddia edilen bir kişi bugün mahalle sakinleri tarafından uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle darp edildi.

Mahalle sakinleri, mahallelerinde çocuklara uyuşturucu satan ve madde satışından endişe duydukları için, çocuklarını zehirledikleri iddiasıyla şahsı darp etmek ettiklerini ifade ettiler.

Durumun bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Mahallelinin elinden kurtulan, uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen şahıs olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şahsın peşine düştü. Şahsın kaçtığı binada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ