Gelecek Partisi’nin yeni İlçe başkanı Burak Külcü oldu

Okuduğunuz haber
TOKİ’DE Kİ, TOPRAK KAYMASI BİNALARI BOŞALTTIRDI

Fatih Altaylı Hitit Üniversitesini Ti'ye aldı

Anasayfa   /    Gündem    /    Toki’de ki, toprak kayması binaları boşalttırdı

Toki’de ki, toprak kayması binaları boşalttırdı

Çorum Akkent mahallesi’nde bulunan TOKİ evlerinde meydana geldi.

GÜNDEM      06 Mart 2021 - 19:17     0

Toki’de ki, toprak kayması binaları boşalttırdı

Toprak kaymasının yaşandığı alanda bulunan binalar boşaltılırken, burada ikamet eden vatandaşlar tedbir amaçlı Turizm ve Otelcilik Pansiyonu,  Refakatçi Misafirhanesi ve Öğretmenevi’ne yerleştirildi.

TOKİ’de toprak kayması meydana geldi. Toprak kaymasının meydana geldiği bölgede 3 blok boşaltıldı.

Akkent TOKİ Sevgi Evleri karşısındaki bloklarda meydana gelen toprak kayması üzerine alana şerit çekilerek tedbir alındı. AFAD, Çevre Şehircilik Müdürlüğü Çorum Belediyesi ve ÇorumGaz ekipleri toprak kaymasının yaşandığı bölgede inceleme başlattı.

Toprak kayması yaşanan bölgedeki 3 ayrı blokta yaşayan vatandaşlar tedbir amaçlı Turizm ve Otelcilik Pansiyonu,  Refakatçi Misafirhanesi ve Öğretmenevi’ne yerleştirilmesine karar verildi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, beraberinde Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve teknik ekiple birlikte Akkent Mahallesi'nde yaşanan toprak kaymasını yerinde inceledi.Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, toprak kaymasının yaşandığı bölgeye giderek bilgi aldı.

Gelişmeler üzerine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın devreye girerek TOKİ Başkanlığı ile görüştü. Yarın Ankara’dan uzman bir teknik ekibin Çorum’a gelerek toprak kayması yaşanan bölgede inceleme yapacağı öğrenildi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ