CEYLAN, ÇORUM’DA ENDİŞE EDİLECEK DURUM YOK

Okuduğunuz haber
TARIM ARAZİSİNE HOBİ BAHÇESİ YAPANLAR ŞİMDİ YANDI

DİKKAT! VAKA SAYISI YÜKSELİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    TARIM ARAZİSİNE HOBİ BAHÇESİ YAPANLAR ŞİMDİ YANDI

TARIM ARAZİSİNE HOBİ BAHÇESİ YAPANLAR ŞİMDİ YANDI

Tarım arazilerindeki kaçak yapılara karşı cezalar artırıldı. Özellikle hobi bahçesi olarak kullanılan tarım arazilerindeki yapılar için yüksek miktarda cezalar geliyor.

GÜNDEM      15 Haziran 2020 - 19:52     0

TARIM ARAZİSİNE HOBİ BAHÇESİ YAPANLAR ŞİMDİ YANDI

 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Cıplak KÖY-DES toplantısında yaptığı açıklamada köylerden en çok kaçak yapılarla ilgili şikayet aldıklarını belirterek bu konuda vatandaşları uyardı. Çıplak “10 dönüm tarım arazisine 100 metrekarelik bir kaçak yapı yapılırsa bunun cezasının 2 bin 92 liradan, 25 bin 64 liraya çıkmıştır. Buradaki amaç tarım arazilerinin korunmasıdır dedi.

Vali Yardımcısı Recep Yüksel de, tarım arazilerine inşaat yapılmaması konusunda köy muhtarlarını uyararak “Birinin çivi çakmaya başladığını gördüğün anda müdahale edin” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ