Selçuk: İlkokullarda yüz yüze eğitim yarın başlıyor

Okuduğunuz haber
MİLLETVEKİLİ KAYA'NIN DANIŞMANI DÜNYA EVİNE GRİYOR

Bahçeli, Atatürk'e hakaret eden küstah imama giydirdi

Anasayfa   /    Gündem    /    Milletvekili Kaya'nın danışmanı dünya evine griyor

Milletvekili Kaya'nın danışmanı dünya evine griyor

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya'nın danışmanı Yunus Güngör ile Osmancık Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan Ceydanur Benli hayatlarını birleştiriyor.

GÜNDEM      01 Haziran 2021 - 13:59     0

Milletvekili Kaya'nın danışmanı dünya evine griyor

 

Milletvekili Kaya'nın danışmanı Aysel-Ahmet Güngör'ün oğlu Yunus Güngör ile Mehtap-Ufuk Ömer Benli'nin kızları Ceydanur Benli, düzenlenecek olan düğün merasimi ile dünyaevine girecek.

04-05 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan düğün merasimi 04 Haziran 2021 Cuma saat 18.00'de Cumhuriyet Mahallesi Sümbül Sokak Filiz Apartmanından hareket edilerek gelin alma, 04 Haziran 2021 Cuma günü saat 18.30-21.30 Saray Düğün Salonu Osmancık'ta düğün ve nikah merasimi, 05 Haziran 2021 Cumartesi günü ise saat 18.30-21.30'da Altınkaya Arena (ODEO) Düğün Salonu'nda düğün töreni ile sona erecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ