OĞUZHAN KAYA, YENİ ÇORUM FK YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Okuduğunuz haber
KÖROĞLU YENİDEN BAŞKAN

YARALI KADIN KURTARILAMADI

Anasayfa   /    Gündem    /    KÖROĞLU YENİDEN BAŞKAN

KÖROĞLU YENİDEN BAŞKAN

Hizmet-İş Sendikası Çorum Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu’nda şube başkanlığına yeniden Mustafa Köroğlu seçildi.

GÜNDEM      25 Mayis 2022 - 08:49     0

KÖROĞLU YENİDEN BAŞKAN

Anitta Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Mustafa Köroğlu, Radi Solak ve Alpay Tosundereoğlu yarışırken, 40 oy alan Mustafa Köroğlu yeniden şube başkanlığına seçildi. Seçimde Rakibi Alpay Tosundereoğlu 29 oy alırken, Radi Solak ise 19 oy da kaldı.
İŞTE HİZMET İŞ’İN YENİ YÖNETİMİ
Mustafa Köroğlu’nun Yönetim Kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu: Adem Yalçınkaya, Mustafa Ünalan, Ali Ardahanlı, Rüştü Şimşek, İlhan Nakkaş, Murat Oral, Recep Eker, Cesur Gözübüyük.
Üst Kurul Delegeleri ise Mustafa Köroğlu, Murat Bulut, Erdem Öztekin ve Ali Şahin.
KONGREYE KİMLER KATILDI?
Kongreye Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, HAK-İŞ Sendikası Onursal Genel Başkanı ve eski Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, SGK İl Müdürü Duran Cesur, Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatci, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ve sendika üyeleri katıldı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ